Статті

Як приготувати ніжні спагетті з кабачків з помідорами: покроковий рецепт

Спагетті обожнюють і дорослі, і діти, а спагетті з кабачків вразить ніжним смаком і криницею корисних речовин.

Інгредієнти:

Кабачок – 2 шт.
Помідор – 2 шт.
Часник – 2 зуб.
Олія – ​​3 ст.л.
Цукор – 0,5 ч.л.
Сіль за смаком

Приготування:

1. Підготувати усі інгредієнти.

  • Кабачки та помідори ретельно вимити, часник очистити.
  • Для приготування цієї страви ідеально підійдуть молоді кабачки або цукіні з тонкою шкіркою, яку не потрібно очищати.
  • Помідори рекомендуємо використовувати м’ясисті, вони дадуть менше рідини для приготування.
  • Крім томатів цю страву можна додати також інші овочі – моркву, цибулю або болгарський перець, але при цьому потрібно враховувати час приготування кожного інгредієнта.

2. На сковороді розігріти олію.

  • Часник пропустити через прес або дрібно нарізати і злегка обсмажити протягом 1-2 хвилин.
  • Кількість часнику можна варіювати на свій смак – гостріше або м’якше. Такі спагетті з кабачків сподобаються дітям – для них цю страву можна приготувати без часнику.

 

3. Помідори опустити на 1-2 хвилини окропу, потім у холодну воду і очистити від шкірки. Нарізати соломкою помідори.

4. Додати помідори нарізані в сковороду до часнику, додати цукор для нейтралізації кислоти томатів і готувати 3-4 хвилини до м’якості помідор.

5. Кабачок нарізати тонкими довгими смужками за допомогою терки для корейської моркви. Якщо молоді кабачки, очищати їх від шкірки не потрібно.

6. Додати кабачки в сковороду до томатів та часнику, посолити та готувати ще 4-6 хвилин до м’якості кабачків.

  • Кабачки на сковорідці краще не перемішувати або робити це за допомогою кулінарних щипців, щоб не зашкодити ніжним спагетті.
  • Важливо не переварити кабачки – вони повинні бути м’якими, але при цьому залишатися хрусткими всередині.

7. Подавати кабачки гарячими як гарнір до м’яса або риби, або як самостійна страва, прикрасивши свіжою зеленню.
До спагетті з кабачка можна подати сметанний соус із зеленню – він чудово доповнить блюдо.

Джерело

Новое на сайте

  • Новини

Побутова хімія не знадобиться: прості способи легко помити вікна без розводів

Кожна господиня стикається з проблемою під час миття вікон - на склі залишаються розводи. Однак…

18/05/2024 19:26
  • Новини

Скільки доведеться заплатити за перебування в будинку для літніх людей – ціни та умови

Оформити літню людину в будинок для літніх людей не так уже й складно. У цьому…

18/05/2024 18:42
  • Новини

Ситуація на фронті залишається напруженою – зведення Генштабу на 18 травня

Противник, використовуючи перевагу в кількості особового складу, продовжує атакувати наші позиції. Українські захисники завдають ворогу…

18/05/2024 17:26
  • Новини

В Україні очікується паливний колапс: на заправках є запаси тільки на два тижні

Експерти очікують на виникнення дефіциту пального в країні. Розповідаємо в цьому матеріалі про фактори, які…

18/05/2024 16:25
  • Новини

Ніколи не викидайте бадилля від помідорів – воно ще знадобиться вам на городі

Ефективність народного засобу перевірена роками, тому помідорне бадилля давно цінується досвідченими дачниками. Розповідаємо в цьому…

18/05/2024 15:22
  • Новини

Ароматний лимонний пиріг із глазур’ю – чудове частування для затишного чаювання

Цей пиріг має дуже ніжну текстуру, він вологий і в міру солодкий. Випічка добре смакує…

18/05/2024 13:02