Дієтолог Джулі Аптон у розмові з виданням Eat This, Not That! розповіла, що груші допомагають схуднути та знижують ризик розвитку діабету другого типу.
За словами фахівця, груша є джерелом клітковини та вітаміну С, а також вона містить калій, що знижує артеріальний тиск, вітаміни групи В, вітамін К, мідь та магній. Також фрукт багатий на біологічно активні сполуки, такі як антоціани, які знижують ризик хронічних захворювань.
Дієтологи стверджують, що якщо є по три яблука чи груші на день, то ймовірність схуднути значно збільшується.
Більш того, в опублікованому в журналі Food and Function дослідженні повідомляється, що ті, хто їсть груші та яблука, стикаються з меншим ризиком розвитку діабету другого типу.
Експерт наголосила, що груші містять флавоноїди, які допомагають зменшити запалення, нейтралізуючи вільні радикали. Флавоноїди також знижують ризик серцевих захворювань, деяких видів раку та підтримують здоров’я судин, уклала Аптон.
Нагадаємо, ми розповідали вам, які трави можуть зупинити випадання волосся.
Наприкінці квітня Верховна Рада ухвалила Закон*, який має розв’язати одразу декілька проблемних пенсійних питань, пов’язаних…
Сьогодні неділя, 5 травня 2024 року. 126-й день року за григоріанським календарем. До закінчення лишається…
Сьогодні, 5 травня, православні відзначають Світле Христове Воскресіння.
Кожна господиня має свій рецепт приготування біляшів. Але сьогодні ми пропонуємо вам приготувати неймовірно смачні,…
Кожна господиня хоч раз, але думала, як часто потрібно міняти постільну білизну. Хтось робить це…
Погода в неділю, 5 травня, у деяких регіонах уже не буде такою безхмарною. Синоптики очікують…