Дієтолог Джулі Аптон у розмові з виданням Eat This, Not That! розповіла, що груші допомагають схуднути та знижують ризик розвитку діабету другого типу.
За словами фахівця, груша є джерелом клітковини та вітаміну С, а також вона містить калій, що знижує артеріальний тиск, вітаміни групи В, вітамін К, мідь та магній. Також фрукт багатий на біологічно активні сполуки, такі як антоціани, які знижують ризик хронічних захворювань.
Дієтологи стверджують, що якщо є по три яблука чи груші на день, то ймовірність схуднути значно збільшується.
Більш того, в опублікованому в журналі Food and Function дослідженні повідомляється, що ті, хто їсть груші та яблука, стикаються з меншим ризиком розвитку діабету другого типу.
Експерт наголосила, що груші містять флавоноїди, які допомагають зменшити запалення, нейтралізуючи вільні радикали. Флавоноїди також знижують ризик серцевих захворювань, деяких видів раку та підтримують здоров’я судин, уклала Аптон.
Нагадаємо, ми розповідали вам, які трави можуть зупинити випадання волосся.
Поки жителі Європи шукають тіні та порятунку від спеки, експерти попереджають: це не просто літо,…
4 липня спека стоятиме по всій Україні і лише в одній області пройде сильний дощ.
Доведено, що порушення у магнітному полі Землі є причиною коливань потоку іонів у крові приматів,…
Держава посилює підтримку важкодоступних регіонів: у 2025 році запроваджуються щомісячні надбавки для тих, хто живе…
Віра у прокляття живе у культурі століттями і досі викликає тривогу. Разом із психотерапевтом знаємося,…
Ми поділимося основними правилами зберігання олії, щоб вона не втратила своїх корисних властивостей і просто…