Дієтолог Джулі Аптон у розмові з виданням Eat This, Not That! розповіла, що груші допомагають схуднути та знижують ризик розвитку діабету другого типу.
За словами фахівця, груша є джерелом клітковини та вітаміну С, а також вона містить калій, що знижує артеріальний тиск, вітаміни групи В, вітамін К, мідь та магній. Також фрукт багатий на біологічно активні сполуки, такі як антоціани, які знижують ризик хронічних захворювань.
Дієтологи стверджують, що якщо є по три яблука чи груші на день, то ймовірність схуднути значно збільшується.
Більш того, в опублікованому в журналі Food and Function дослідженні повідомляється, що ті, хто їсть груші та яблука, стикаються з меншим ризиком розвитку діабету другого типу.
Експерт наголосила, що груші містять флавоноїди, які допомагають зменшити запалення, нейтралізуючи вільні радикали. Флавоноїди також знижують ризик серцевих захворювань, деяких видів раку та підтримують здоров’я судин, уклала Аптон.
Нагадаємо, ми розповідали вам, які трави можуть зупинити випадання волосся.
18 травня у більшості областей України переважатиме дощова погода. Ще панує циклон, тому буде волого…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Мігрень має «біологічний годинник» — порушення сну можуть його запускати. Дослідники підтвердили: сон — ключовий…
Європейський Союз готує екологічну революцію на дорогах — дизельні авто віком понад 10 років можуть…
Звичний салат із буряка та картоплі можна приготувати по-новому — без огірків і квасолі, зате…
Ринок праці України залишається динамічним — лише за перші чотири місяці 2025 року через Службу…