Дієтолог Джулі Аптон у розмові з виданням Eat This, Not That! розповіла, що груші допомагають схуднути та знижують ризик розвитку діабету другого типу.
За словами фахівця, груша є джерелом клітковини та вітаміну С, а також вона містить калій, що знижує артеріальний тиск, вітаміни групи В, вітамін К, мідь та магній. Також фрукт багатий на біологічно активні сполуки, такі як антоціани, які знижують ризик хронічних захворювань.
Дієтологи стверджують, що якщо є по три яблука чи груші на день, то ймовірність схуднути значно збільшується.
Більш того, в опублікованому в журналі Food and Function дослідженні повідомляється, що ті, хто їсть груші та яблука, стикаються з меншим ризиком розвитку діабету другого типу.
Експерт наголосила, що груші містять флавоноїди, які допомагають зменшити запалення, нейтралізуючи вільні радикали. Флавоноїди також знижують ризик серцевих захворювань, деяких видів раку та підтримують здоров’я судин, уклала Аптон.
Нагадаємо, ми розповідали вам, які трави можуть зупинити випадання волосся.
Стаж, отриманий у СРСР до 1992 року, більше не втрачено. Уряд розробив механізм, який дозволяє…
Як боржникам оформити субсидію? У Пенсійному фонді розповіли, чи це можливо і які є винятки…
Плани щодо відключень, перебої у постачаннях та холод у будинках: зима 2025 року може стати…
У такому «посуді» ваша їжа швидко зіпсується. Ось список продуктів, які найбільше бояться пластику.
З наближенням холодів дедалі більше сімей цікавляться субсидіями. Розповідаємо, як самостійно розрахувати розмір допомоги від…
Документи з окупованих територій та з-за кордону легалізують через суди. Що про це потрібно знати…