Дієтолог Джулі Аптон у розмові з виданням Eat This, Not That! розповіла, що груші допомагають схуднути та знижують ризик розвитку діабету другого типу.
За словами фахівця, груша є джерелом клітковини та вітаміну С, а також вона містить калій, що знижує артеріальний тиск, вітаміни групи В, вітамін К, мідь та магній. Також фрукт багатий на біологічно активні сполуки, такі як антоціани, які знижують ризик хронічних захворювань.
Дієтологи стверджують, що якщо є по три яблука чи груші на день, то ймовірність схуднути значно збільшується.
Більш того, в опублікованому в журналі Food and Function дослідженні повідомляється, що ті, хто їсть груші та яблука, стикаються з меншим ризиком розвитку діабету другого типу.
Експерт наголосила, що груші містять флавоноїди, які допомагають зменшити запалення, нейтралізуючи вільні радикали. Флавоноїди також знижують ризик серцевих захворювань, деяких видів раку та підтримують здоров’я судин, уклала Аптон.
Нагадаємо, ми розповідали вам, які трави можуть зупинити випадання волосся.
Перший віцепремʼєр-міністр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів про нові цифрові сервіси, які найближчим…
Українцям нагадали про п'ять причин, через які їм можуть тимчасово припинити пенсійні нарахування. Не пропустіть,…
Пенсійний фонд України повідомив про різке зниження показника середньої заробітної плати, який використовується для обчислення…
Мінфін знизив прогноз мінімальної зарплати на 2026-2028 роки порівняно з попередньою Бюджетною декларацією з огляду…
В уряді ухвалили рішення про запуск нової програми підтримки для внутрішніх переселенців. Частина з ВПО…
Хочете, щоб картопля, буряк та цибуля дійшли до весни без втрат? Експерт розповів, як правильно…