Великі сливи краще сушити, розрізавши на половинки та видаливши кісточки. Середні та дрібні плоди сушать повністю, з кісточкою. Для отримання 1 кг чорносливу потрібно близько 4,5 кг свіжих слив.
Звичайно, оптимальний варіант для сушіння сливи – спеціальна електросушарка. Однак, якщо її немає, то підійде і звичайна духовка. Головне – слідувати перевіреним рекомендаціям:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, які сорти сливи підходять для приготування чорносливу.
Українці, які опинилися у складній життєвій ситуації, можуть звернутися за допомогою. У Мінсоцполітики повідомили, як…
Червень добігає кінця. Чи закінчиться з ним дія чинного тарифу на електроенергію? Скільки доведеться платити…
Частина українців можуть отримати безоплатну гречку від міжнародного фонду. Хто саме має право на допомогу…
Дослідники дійшли висновку: ці продукти здатні подовжити життя. Розповідаємо, що саме варто вживати якнайчастіше.
Чимало українських пенсіонерів отримують невисоку пенсію, тому кожне зростання виплати для них важливе. Дізнайтеся все…
У понеділок, 23 червня, вночі у східних, південних та Дніпропетровській областях, удень у Приазов'ї, Криму…