Великі сливи краще сушити, розрізавши на половинки та видаливши кісточки. Середні та дрібні плоди сушать повністю, з кісточкою. Для отримання 1 кг чорносливу потрібно близько 4,5 кг свіжих слив.
Звичайно, оптимальний варіант для сушіння сливи – спеціальна електросушарка. Однак, якщо її немає, то підійде і звичайна духовка. Головне – слідувати перевіреним рекомендаціям:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, які сорти сливи підходять для приготування чорносливу.
На які пенсійні гарантії можуть розраховувати люди з інвалідністю в Україні залежно від групи та…
Кабмін схвалив старт пілотного етапу програми, яка дозволяє пасажирам отримати 3000 км безкоштовних подорожей у…
Чорний чай може повністю замінити дороге хімічне очищення сковорідки — нагар розчиняється завдяки природним кислотам.
Держава забезпечує низку категорій громадян безкоштовними засобами реабілітації — від протезів і ортезів до крісел-колісних,…
«Зимову підтримку» зарахують у дохід? ПФУ пояснив, як одноразові виплати впливають на можливість отримання житлової…
Пенсійний фонд вдосконалив вебпортал електронних послуг. Одне з останніх оновлень стосується розділу «Мої звернення». Подаємо…