Залити в каструлю воду до країв, додати 5 стільникових ложок солі на літр води та поставити на несильний вогонь на півгодини. Для кращого ефекту в каструлі можна проварити кілька очищених цибулин.
Зробіть такий самий розчин, як із сіллю і залиште на ніч, а краще – на добу. Після цього слід очистити жовтизну губкою. Щоб очистити каструлю і всередині, і зовні, прокип’ятіть в содовому розчині. Помістіть посуд у велику ємність, залийте содовим розчином, поставте на вогонь і тримайте близько двох годин після закипання, дайте охолонути посуду і вимийте його звичайним способом.
Лимонна кислота ефективна в боротьбі з жовтизною, для очищення від накипу та залишків їжі, що пригоріли. Потрібно поставити на вогонь каструлю, наповнену водою до країв, додати 1 чайну ложку лимонної кислоти на 1 літр води та прокип’ятити. Для більшого ефекту можна після кип’ятіння залишити розчин ще на 5-10 хвилин.
І деякі прості правила, про які варто пам’ятати завжди:
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…