Залити в каструлю воду до країв, додати 5 стільникових ложок солі на літр води та поставити на несильний вогонь на півгодини. Для кращого ефекту в каструлі можна проварити кілька очищених цибулин.
Зробіть такий самий розчин, як із сіллю і залиште на ніч, а краще – на добу. Після цього слід очистити жовтизну губкою. Щоб очистити каструлю і всередині, і зовні, прокип’ятіть в содовому розчині. Помістіть посуд у велику ємність, залийте содовим розчином, поставте на вогонь і тримайте близько двох годин після закипання, дайте охолонути посуду і вимийте його звичайним способом.
Лимонна кислота ефективна в боротьбі з жовтизною, для очищення від накипу та залишків їжі, що пригоріли. Потрібно поставити на вогонь каструлю, наповнену водою до країв, додати 1 чайну ложку лимонної кислоти на 1 літр води та прокип’ятити. Для більшого ефекту можна після кип’ятіння залишити розчин ще на 5-10 хвилин.
І деякі прості правила, про які варто пам’ятати завжди:
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…