П’ять перевірених часом хитрощів:
1. Заморозити перед зберіганням. Можна заморожувати усі крупи, крім рисової.
2. Помістити в посуд з крупами висушену шкірку цитрусових. Можна використовувати також часникові часточки або висушені стручки гострого перцю.
3. Зберігати крупи в посуді з харчовою фольгою. Фольгу потрібно нарізати смужками або вистелити посуд зсередини. Замість фольги можна взяти металеві столові прилади – виделку, ложку або ніж.
4. У пакети або посуд з крупами покласти лавровий лист. Запах цієї прянощі відлякує міль. Попередньо шафу для зберігання круп слід обробити столовим оцтом.
5. Пересипати крупи в посудини, що щільно закриваються. Добре, якщо тара для зберігання буде скляною або пластиковою без доступу кисню
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…