Прислухатися до свого організму, безумовно, треба, тим більше, що для переходу на особливий «літній» режим харчування є всі підстави.
Важливо визначитися, як і що істи влітку, щоб отримати від цього сезону максимум користі та безпеки.
Відповідає дієтолог Тетяна Фіалкова:
У літньому харчуванні сирі овочі, зелень у максимальній кількості найкраще вживати в обідню пору. У поєднанні з сирими овочами можна з’їсти щось жирне і відносно важке (жирні сорти риби, тверді сири, м’ясо, страви з яєць).
Вечеря – це час термічно оброблених овочів. Вони містять мінімум калорій, добре насичують і не блукають у кишечнику. Легкі білкові продукти (морепродукти, нежирна риба) будуть потрібні лише за наявності фізичних навантажень у другій половині дня.
Сирі овочі також хороший варіант за умови, що у вас немає звички переїдати увечері і вечеряти менш ніж за 4 години до сну.
Новий опалювальний сезон стартував у надзвичайно напружених умовах. Осінні удари Росії по енергетичній системі стали…
Всеукраїнська благодійна організація Food Foundation відкриває нову реєстрацію на отримання гуманітарної допомоги. Набір включає 18…
Попит на кремацію в Україні зростає. Експерти кажуть, що в столиці цей спосіб прощання вже…
В Україні з 15 листопада розпочався прийом заявок на 1000 гривень від держави за програмою…
Перед тим як укладати угоду купівлі-продажу житла чи іншого об’єкта, важливо ретельно підготуватися. Даємо докладну…
Розмір пенсії в України залежить від двох ключових показників: тривалості стажу та розміру заробітної плати,…