Щоб борошно в домашніх умовах довго не псувалося, потрібно зберігати його при вологості повітря, що не перевищує 70%, і температурі не вище 18 градусів. Пшеничне борошно також можна зберігати і в холодильнику, але не більше 8 місяців.
За старих часів борошно зберігали в тканинних мішечках, попередньо замочених у міцному сольовому розчині. Крім того, для боротьби з жучками в ємність із борошном клали кілька зубчиків часнику.
Відомий також ще один метод, що захищає борошно від появи жучків: у тару з продуктом потрібно встромити вертикально кілька великих цвяхів. Але врахуйте: цвяхи мають бути виготовлені з нержавіючої сталі та дуже великі.
М’ясо набуде легкого фруктового аромату і стане м’яким.
Міністерство соцполітики провело чергову зустріч з МВФ, на якій обговорили ключові елементи майбутньої пенсійної системи.
З’явився новий спосіб подання показань лічильників для розрахунку за комунальні послуги. Що треба знати.
Юрист пенсіонерів Михайло Вулах пояснює, хто має право на обов’язкову частку у спадщині, як її…
Деякі споживачі зможуть значно зекономити на електроенергії. Хто та скільки платитиме в грудні.
В Україні триває прийом заявок на отримання грошової допомоги в межах програми "Зимова підтримка". Розповідаємо,…
Старі домоткані рушники — це не просто елемент побуту, який припадає пилом у скринях. Це…