Щоб борошно в домашніх умовах довго не псувалося, потрібно зберігати його при вологості повітря, що не перевищує 70%, і температурі не вище 18 градусів. Пшеничне борошно також можна зберігати і в холодильнику, але не більше 8 місяців.
За старих часів борошно зберігали в тканинних мішечках, попередньо замочених у міцному сольовому розчині. Крім того, для боротьби з жучками в ємність із борошном клали кілька зубчиків часнику.
Відомий також ще один метод, що захищає борошно від появи жучків: у тару з продуктом потрібно встромити вертикально кілька великих цвяхів. Але врахуйте: цвяхи мають бути виготовлені з нержавіючої сталі та дуже великі.
М’ясо набуде легкого фруктового аромату і стане м’яким.
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…
Через прострочену ідентифікацію чи неактивний рахунок тисячі пенсіонерів-ВПО залишилися без виплат. Нова ухвала Кабміну дозволяє…
Чи має право роботодавець вимагати від працівника виконувати свою роботу під час повітряної тривоги?