Щоб борошно в домашніх умовах довго не псувалося, потрібно зберігати його при вологості повітря, що не перевищує 70%, і температурі не вище 18 градусів. Пшеничне борошно також можна зберігати і в холодильнику, але не більше 8 місяців.
За старих часів борошно зберігали в тканинних мішечках, попередньо замочених у міцному сольовому розчині. Крім того, для боротьби з жучками в ємність із борошном клали кілька зубчиків часнику.
Відомий також ще один метод, що захищає борошно від появи жучків: у тару з продуктом потрібно встромити вертикально кілька великих цвяхів. Але врахуйте: цвяхи мають бути виготовлені з нержавіючої сталі та дуже великі.
М’ясо набуде легкого фруктового аромату і стане м’яким.
Якщо ви бажаєте продовжити термін служби вашого телефону, то постарайтеся не протирати його цими засобами,…
Комплексна офтальмологічна діагностика це не просто перевірка здатності бачити літери на таблиці. За даними Всесвітньої…
Чорнобривці - це рослина, яка не тільки прикрашає наші ділянки, коли цвіте, а й допомагає…
26 листопада очікується погода без опадів у більшості областей України
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…