Кавуни вже можна знайти майже в кожному магазині, на всіх базарах сезон все-таки.
Однак лікар-гастроентеролог Яна Пруднікова попередила про шкоду кавунів, а якщо бути точнішими, то шкідливі речовини, які використовуються при вирощуванні плодів.
Пруднікова відзначила азот, пестициди та нітрати як речовини, які можуть нашкодити вашому організму при їх потраплянні всередину. За її словами, вони перетворюються в організмі на нітритні сполуки, які сприяють накопиченню важких металів у печінці та нирках.
Крім того, кавуни самі по собі містять високі дози калію, і перевищення рівня цього мінералу в організмі може погано вплинути на роботу серця і призвести до порушень серцевого ритму.
Як і у випадку з будь-якими продуктами, головне знати міру.
Якщо вам знадобилося випрати речі, а пральний порошок або гель закінчилися, допоможе, можна в домашніх…
Експерти стверджують, що тільки один зі 100 випадків хвороби Альцгеймера спричинений генами. А близько 80%…
Українське законодавство стимулює українців виходити на пенсію пізніше. За час роботи після настання пенсійного віку,…
Вміст вигрібної ями та септиків необхідно регулярно відкачувати, що досить накладно. Деякі дачники в такому…
Пропонуємо вам вельми незвичайний і цікавий спосіб приготування малосольних огірків. Він стане вам у пригоді…
Популярність переказів з картки на картку пояснюється зручністю і простотою: надіслати гроші зі смартфона можна…