Статті

Як дізнатись розмір браслета на жіночу руку?

Розмір браслета питання просте, але водночас складне. Актуальність для прикрас Пандора у цьому питанні особлива. Самостійно виріб носять дуже рідко. Його оснащують шармами. Це додатковий простір. Вони завжди привертають увагу, тому підбір розміру має бути ідеальним.

На вибір розміру впливає матеріал виготовлення. Срібний браслет Пандора, який ви купите за розміром, відрізнятиметься від шкіряного.

Види браслетів

Pandora не надто морочилася з приводу різноманітності матеріалу. Є 3 основних напрямки за матеріалом виготовлення:

  • срібло;
  • шкіра;
  • Текстиль.

Срібні вироби найрізноманітніші у виборі. Їх ділять на ланцюжки та обручі. Ланцюжок – класичний варіант, оснащений намистом-застібкою із замком P-lock. Намистину виготовляють у різних формах, прикрашають камінням або написом. Поширена модель – застібка-барильце з гравіюванням “Pandora”. Вона підходить для всіх додаткових виробів.

Шкіряні моделі бувають плетені та джгути. Джгути доповнені невеликими срібними ланцюжками та застібкою, яка регулює розмір. Це дуже зручно для подарунка. Особливість плетеної прикраси – це подвійне обхват. На відміну від класичного варіанта, тут зап’ястя буде огинатися двічі.

Текстильні моделі виконуються у подвійному варіанті. Їхня особливість – це колір. З довжиною потрібно бути особливо обережним. Він оснащений срібною застібкою у вигляді серця з гравіюванням.

Як вибрати розмір?

Розмір залежить від конкретного виду браслета. Виміряти довжину власного зап’ястя можна за допомогою нитки. Останню слід обернути навколо зап’ястя або так, щоб можна було просунути ще 2 пальці. Це оптимальний розмір, який не злітатиме з руки і щільно прилягатиме. Інший спосіб виміряти отримати результат ниточки за допомогою лінійки. Додайте відрізок до лінійки і додайте до отриманого результату вже 1-2 сантиметри. Це буде потрібна цифра.

Такі виміри стосуються лише браслетів ланцюжків. Крім довжини, зверніть увагу на ширину. Що тонший браслет, то легше він лягати на руку і більше прилягає. Широкі моделі, наприклад, колекція Pandora Reflexion менш еластичні. Їхні дані можуть відрізнятися.

Литі браслети більш небезпечні щодо розміру, ніж класика. Складність у моделях. Задум одного литого браслета щільно прилягати до руки, інші навпаки, вільні. Перед покупкою краще уточнити, як саме носити модель. Зі вільним варіантом відбувається все за зрозумілою схемою. Щільно прилеглий браслет вибирайте все ж таки не точно за охопленням. Краще дайте зазор або виміряйте ширину руки у найширшій точці. Це допоможе легко його одягати і перестрахуватися. Лита модель не має застібки, її надягають через пальці. Ширина руки допоможе визначити, чи ввійде рука.

Класичний варіант із джгута або плетеної срібної прикраси потрібно брати на 1 сантиметр більше за виміряну довжину зап’ястя. З Пандора потрібно бути акуратнішим і враховувати те, що на виробі висітимуть шарми. Вони займають додатковий простір. Купити прикрасу, що прилягає щільно до руки, не рекомендується. Принцип у легкості та русі. Радимо до обхвату зап’ястя додати 1,5 см, якщо планується велика кількість шармів.

Новое на сайте

  • Новини
  • Різне

Свята та народні прикмети 6 травня – що не можна робити у Світлий понеділок

6 травня в Україні святкують День піхоти Збройних сил України та Міжнародний день без дієт.…

06/05/2024 06:30
  • Новини

Цю закуску варто приготувати: вона розлітається першою зі столу – швидкий та оригінальний рецепт

Кожна господиня завжди у пошуку цікавих та смачних рецептів. Сьогодні розповідаємо, як приготувати закуску, яку…

06/05/2024 05:27
  • Новини

Не вносьте ці добрива на грядки з цибулею: самі залишите себе без урожаю

Усі ми знаємо, що для хорошого врожаю будь-яку культуру потрібно удобрювати. Стосується це і цибулі.…

05/05/2024 22:54
  • Новини

Погода в Україні на понеділок, 6 травня

У понеділок, 6 травня, вночі без істотних опадів, удень у північних та західних областях пройдуть…

05/05/2024 21:55
  • Новини

Магнітні бурі на понеділок, 6 травня

Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?

05/05/2024 20:56
  • Новини

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 травня: час ухвалення відповідальних рішень

Усі зміни, які назрівали за попередні два тижні, тепер стають очевидними. Ефективними є будь-які починання…

05/05/2024 19:59