Проте, виявляється, що справа не стільки у самих м’ясних продуктах, скільки у тому, що ми неправильно їх вживаємо — нашому кишечнику потрібна зелень та овочі для обсягу та нормальної перистальтики.
Кандидат медичних наук, гастроентеролог Сергій В’ялов пояснює, що для нормальної роботи кишечника «потрібна клітковина, що міститься у рослинній їжі. Тому, щоб не було запорів та тяжкості в животі, краще їсти м’ясо разом із салатом».
Крім того, лікарі впевнені, що, хоча на слизову оболонку кишечника негативно впливають випічка, солодощі, маргарин, майонез, сало, копчені ковбаси, їх можна вживати, але тільки дуже невеликими порціями і приблизно раз на тиждень.
Норма червоного м’яса, яка не нашкодить шлунку, – близько півкілограма на тиждень.
Нагадаємо, нещодавно ми розповідали про 4 продукти, що покращують пам’ять.
В Україні запустили нову програму фінансової підтримки. Хто зможе отримати грошову допомогу та куди за…
Українцям, які досягають пенсійного віку наприкінці 2025 року, радять не поспішати з поданням документів на…
Підлоговий плінтус — обов’язковий елемент в оформленні будь-якого інтер'єру. Він виконує дві важливі функції: захищає…
Максимум користі, мінімум зусиль. Приготуйте ідеальний курячий делікатес без желатину.
Наші історії зберігаються не лише в книжках чи спогадах. Також вони можуть висіти близько до…
Не викидайте лушпиння від картоплі. Це прекрасне екологічне добриво, яке підвищить врожайність на городі у…