Нутриціолог Валентина Жукова розповіла, на що звернути увагу на вибір шоколаду.
За словами фахівця, у шоколаді, у складі якого на першому місці вказано цукор, користі немає. На його місці мають бути какао-боби. Також важливо звернути увагу на відсутність у складі зайвих інгредієнтів: ароматизаторів, підсолоджувачів та ін.
“Якщо ви любитель гіркого шоколаду, то підійде продукт, у складі якого містяться тільки какао-боби. Взагалі рекомендую вибирати шоколад на натуральних підсолоджувачах, наприклад на меді або на фініках. Він набагато корисніший і смачніший”, – зазначила Жукова.
Крім того, нутріціолог порадила любителям молочного шоколаду замінити його на темний, а також уважніше ставитись до “здорового” шоколаду із сухофруктами.
“У складі такого шоколаду містяться ізомальт та емульгатори. Продукти з подібними добавками я не рекомендую”, – заявила фахівець.
Що робити з дрібною та некондиційною картоплею? Багато городників просто викидають її, але є способи,…
Здивуйте своїх рідних та гостей оригінальним рецептом улюбленого торта. З какао він вийде ще смачнішим…
Влітку українські поля залишилися без зрошення та вологи. Наслідки цього вдарять по кишенях українців уже…
В Україні стало майже на 90 тисяч пенсіонерів менше. У Пенсійному фонді України розповіли, в…
Національний банк України повідомив про запуск в обіг модифікованих банкнот номіналом 20 гривень. Вони з’являються…
Щоб уникнути штрафів, водіям потрібно вчасно оновлювати документи. Для цього доведеться звернутися до сервісного центру…