Нутриціолог Валентина Жукова розповіла, на що звернути увагу на вибір шоколаду.
За словами фахівця, у шоколаді, у складі якого на першому місці вказано цукор, користі немає. На його місці мають бути какао-боби. Також важливо звернути увагу на відсутність у складі зайвих інгредієнтів: ароматизаторів, підсолоджувачів та ін.
“Якщо ви любитель гіркого шоколаду, то підійде продукт, у складі якого містяться тільки какао-боби. Взагалі рекомендую вибирати шоколад на натуральних підсолоджувачах, наприклад на меді або на фініках. Він набагато корисніший і смачніший”, – зазначила Жукова.
Крім того, нутріціолог порадила любителям молочного шоколаду замінити його на темний, а також уважніше ставитись до “здорового” шоколаду із сухофруктами.
“У складі такого шоколаду містяться ізомальт та емульгатори. Продукти з подібними добавками я не рекомендую”, – заявила фахівець.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…