Статті

Які медичні гаджети потрібні вдома

Але вони нікуди не поділися, а віруси та інші шкідливі мікроорганізми й надалі атакують. Тому вдома мають бути не лише ліки, а й медичні прилади, що контролюють стан. А придбати їх допоможе магазин Алло у Дніпрі.

Безконтактний термометр ― контролюйте температуру тіла

Ці гаджет потрібні всім. Вони дають змогу вимірювати температуру без прямого контакту з людиною. Як показав досвід, особливо зі штамами вірусу COVID-19, які поширюються через фізичну взаємодію, цей пристрій вважається одним із найкращих способів безконтактної перевірки температури. У порівнянні з ртутними результати на цих термометрах також легше зчитувати.

Пульсоксиметр ― стежте за рівнем кисню

Від перебування у вологих підвалах та бомбосховищах підвищується ризик хвороб дихальних шляхів. Мета пульсоксиметра полягає в тому, щоб побачити, чи добре ваша кров насичена киснем. Він став важливим медичним приладом під час пандемії. Пацієнтам, які страждають від легеневих хвороб, дуже важливо моніторити рівень кисню в крові. Деякі моделі також визначають частоту пульсу, що дає додаткову інформацію про здоров’я людини.

Глюкометр ― вимірюйте рівень цукру

Домашні тести на глюкозу в крові потрібні всім пацієнтам із діабетом, щоб не допускати критичних показників. Цей пристрій досить зручний і простий у використанні для всіх, у тому числі для пацієнтів похилого віку. Регулярна перевірка рівня глюкози є обов’язковою не лише для тих, кому встановили діагноз цукровий діабет, щоб уникнути серйозних захворювань у майбутньому.

Тонометр ― вимірюйте артеріальний тиск

Підвищений стрес, малорухливість, ожиріння та неправильне харчування можуть різко вплинути на роботу серця. Багато людей страждають від підвищеного тиску, не помічаючи цього. Тонометри ― зручний пристрій, який можна тримати вдома, щоб контролювати стан здоров’я. Виділяють такі різновиди:

  • електронний;
  • автоматичний;
  • напівавтоматичний;
  • ручний.

У порівнянні з традиційним, що використовується в поліклініках, автоматичний монітор артеріального тиску простіший у застосуванні. Вирізняється зручністю цифровий вимірювач, оскільки результати показуються безпосередньо на екрані.

Небулайзери та кварцові лампи ― лікуйтеся вдома

Інгалятори використовують для швидкої подачі кисню безпосередньо в легені. Пристрій рекомендується в тих випадках, коли потрібне негайне полегшення стану. Його застосування гарантує, що ваші легені наповнюються достатньою кількістю кисню.

Кварцова лампа ― електричний пристрій, що випромінює ультрафіолетове світло, за допомогою якого вбиває бактерії. Знезаражувати можна повітря, шкіру, слизові оболонки.

Відвідування лікарні не завжди можливе, особливо тим, хто проживає в небезпечних регіонах. Тому потрібно мати вдома медичні пристрої, щоб стежити за життєвими показниками.

Новое на сайте

  • Новини

Свята та народні прикмети 7 травня – що не можна робити у Світлий вівторок та чому потрібно відчинити вікна

7 травня в Україні відзначають Всесвітній день боротьби із астмою. Вшановують пам'ять мученика Акакія та…

07/05/2024 06:30
  • Новини

Ніжне та розсипчасте печиво «Трюфель» на яєчних жовтках – незаслужено забутий рецепт

Є страви, які родом з дитинства, їх готували наші мами, бабусі, але зараз ці рецепти…

07/05/2024 05:26
  • Статті

Ефективне видалення відходів: вибір та ціни на насоси для септиків та вигрібних ям

Якщо ви є власником ферми або мешкаєте у приватному будинку, правильне видалення відходів є важливою…

06/05/2024 23:23
  • Новини

Незвичайний та цікавий сусід для томатів: посадіть поряд цю рослину і забудете про шкідників

Помідори часто страждають від різних шкідників та хвороб, які заважають овочеводам зібрати добрий урожай. Але…

06/05/2024 22:54
  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 7 травня

7 травня очікуються дощі на Вінниччині, у західних та північних областях, на решті території країни…

06/05/2024 22:18
  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 7 травня

Чи варто очікувати цього дня геомагнітних хвилювань?

06/05/2024 21:43