Статті

Як і в чому зустрічати Новий рік, щоб приручити Водяного Тигра

У чому і як зустрічати господаря нового року, щоб вас усі наступні дванадцять місяців супроводжував успіх, розповіла дніпровська модельєрка, переможниця обласного конкурсу молодих дизайнерів «Кришталевий силует» Ліна Лісогор.

 

Актуальними є відтінки води і «струмливі» тканини

– Я чудово розумію, що через пандемію коронавірусу більшість із нас зустріне Новий рік вдома, у родинному колі або близьких друзів, – каже дизайнерка. – Але навіть якщо поруч у святкову ніч будуть тільки домашні, раджу вам все ж таки причепуритися згідно зі смаками Тигра – тварини величної та благородної. Це гарантовано створить відчуття свята, а можливо, й справді привабить удачу.

Почнемо з того, що Тигру явно сподобається. Насамперед, це всі «водні» відтінки: синій, блакитний, бірюзовий, морський хвилі. Також актуальними є кольори природи, близькі самій тварині та її природному середовищі: жовтий, пісочний, коричневий, помаранчевий, оливковий, приглушений зелений. Актуальна і класика: чорне та біле, золото та срібло.

Всі ці кольори (окремо або в поєднаннях) рекомендується використовувати в одязі, аксесуарах, макіяжі, а також у декорі будинку (наприклад, прикрасьте ялинку синіми та сріблястими кулями, повісьте гірлянду з блакитними вогниками).

Що стосується тканин, то найбільш актуальні фактури, що «струмують» і переливаються: шовк, атлас, шифон, оксамит. Як аксесуари підійдуть: шовкова хустка, золотистий пояс, перламутрове або перлове намисто (символ води).

Для чоловіків у новорічну ніч найдоречнішими є класичні штани (альтернативний варіант – сині джинси) у поєднанні з білою або блакитною сорочкою або джемпером спокійного кольору. Вітаються також традиційні аксесуари: краватка-метелик та запонки.

Під забороною – хутро, шкіра і «леопард»

Варто також знати про кольори і фактури, здатні налаштувати Тигра на агресивний лад. Насамперед, це анімалістичні принти: під змію, зебру або леопарда – у такому вбранні символ року може сприйняти вас як здобич або конкурента. З цих міркувань під заборону потрапляє одяг зі шкіри та хутра (причому табу – як справжні, так і штучні матеріали).

Не сподобаються смугастому хижакові й яскраві неонові відтінки (елегантного Тигра вони дратують), а також будь-які варіації фіолетового. Ці кольори не вітаються і в новорічному декорі.

Що стосується фасонів, уникайте епатажу та провокацій, – спокійний самовпевнений Тигр навряд чи оцінить експерименти. Краще зробіть ставку на класику з цікавим акцентом. Це може бути асиметричний виріз, плісування, бахрома.

Будьте сміливими та рішучими

 

– Насамкінець хочу дати ще одну пораду: не дизайнерську, а скоріше, психологічну, – говорить Ліна Лісогор. – Згідно зі східним гороскопом, Тигр – це символ енергії, могутності, рішучості та шляхетності. За своєю природою, це хижак і мисливець, що уособлює швидкість і грацію. Тому всім, хто хоче бути «в тренді» наступного року, бажано також мати ці якості. Якщо ж вони в дефіциті – починайте працювати над собою вже зараз, тому що невпевненість у собі, апатичність і вайлуватість Тигр не тільки не схвалює, а й сприймає як ознаки жертви та легкої здобичі.

Підготувала Ірина Лебединець

Читайте також: Новий рік: як встановити живу ялинку і доглядати за нею?

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на неділю: де чекати грозових опадів 5 травня

Погода в неділю 12 травня не буде спекотною. Температура продовжить тенденцію на зниження, але лише…

11/05/2024 21:48
  • Новини

Магнітні бурі на неділю: який рівень сонячного впливу спіткає нас 12 травня

У травні 2024 року потужні магнітні бурі припадуть на першу половину місяця. 12 травня очікується…

11/05/2024 20:32
  • Новини

Закопайте старе відро посеред грядки – і майбутній урожай вас вразить своїм обсягом

Досвідчений городник ніколи не викине старе відро, адже воно ще може принести користь. Робиться це…

11/05/2024 19:23
  • Новини

Звичайна приправа може збільшити ризик раку шлунка на 41% – що показало нове дослідження

Нове дослідження австрійських учених змусить вас двічі подумати, перш ніж додати спеції під час наступного…

11/05/2024 18:32
  • Новини

Хрусткі та ситні сирно-картопляні трубочки – як смачно та бюджетно нагодувати всю сім’ю

Спробуйте зробити хрусткі трубочки з картоплею в лаваші. Це дуже смачна страва, при цьому для…

11/05/2024 17:26
  • Новини

Вартість української нерухомості змінилася – де найбільше подорожчали однушки

На всій території України змінилася ціна 1-кімнатних квартир, причому в низці регіонів вона знизилася, а…

11/05/2024 16:37