Нам знадобляться:
Гарбуз потрібно розрізати на часточки завтовшки до 1 см. Очистити від шкірки. Частки скласти в миску, полити медом і перемішати.
Загорнути овоч у фольгу і викласти на деко. Поставити в духовку при температурі 180 градусів на тривалий томлення від 1,5 до 2 годин. Потім вийняти напівпрозорі часточки і посипати корицею.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пиріг із гороховою начинкою.
Вертикальні жалюзі мають сучасний вигляд завдяки вдало підібраній фактурі та правильним відтінкам. Особливість встановлення таких…
Кілька простих правил городнього "сусідства" допоможуть уникнути втрати врожаю помідорів.
Як приготувати домашню ковбасу простої швидко. Дуже легкий та смачний рецепт.
Через що виплату пенсій українцям можуть затримати і чого чекати пенсіонерам у 2024 році.
Кому нараховуватимуть допомогу для ВПО у травні і куди потрібно звернутися для її отримання.
Хто може отримати фінансову допомогу від благодійної організації та куди варто звернутись.