Нам знадобляться:
Гарбуз потрібно розрізати на часточки завтовшки до 1 см. Очистити від шкірки. Частки скласти в миску, полити медом і перемішати.
Загорнути овоч у фольгу і викласти на деко. Поставити в духовку при температурі 180 градусів на тривалий томлення від 1,5 до 2 годин. Потім вийняти напівпрозорі часточки і посипати корицею.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пиріг із гороховою начинкою.
Якщо ви хочете, щоб ваші огірки плодоносили все літо, постарайтеся забезпечити їм догляд. Нічого складного…
Cоус з кропу – універсальна домашня заготівля. Її можна використовувати одразу, можна зберігати тривалий час…
Якщо документ про право власності на житло втрачено або пошкоджено, наприклад, через війну, потрібно оформити…
Деяким пенсіонерам в Україні виплатять одноразову грошову допомогу від 2500 до 4000 гривень. Але є…
Хочете отримати хороший урожай томатів? Потрібно просто поливати їх правильним розчином. Приготувати його дуже просто.
Здивуйте своїх рідних і близьких неймовірним десертом, який готується дуже просто.