Коли помаранчеві чехлики втратять свій колір і пожовтіють, а навколо буде поширюватися приємний аромат – час збирати урожай.
Виходжу на грядку через кожні 3-4 дні. Збирати врожай потрібно в суху погоду, адже вологі «корали» швидко псуються. Беру ягоди не тільки з пагонів, а й ті, що впали на землю, не переживайте, вони не втрачають своїх якостей навіть після 10-денного лежання на землі.
Частину овочів використовую для поточних потреб, а решту закладаю на зберігання. Тримати їх слід у коробках з отворами, через які вільно циркулює повітря. оптимальна температура – 12-14 градусів. За таких умов продукція не псується протягом 2-3 місяців.
Валентина Гончаренко, с. Степове Миколаївської обл.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чим корисні цитрусові.
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…