Коли помаранчеві чехлики втратять свій колір і пожовтіють, а навколо буде поширюватися приємний аромат – час збирати урожай.
Виходжу на грядку через кожні 3-4 дні. Збирати врожай потрібно в суху погоду, адже вологі «корали» швидко псуються. Беру ягоди не тільки з пагонів, а й ті, що впали на землю, не переживайте, вони не втрачають своїх якостей навіть після 10-денного лежання на землі.
Частину овочів використовую для поточних потреб, а решту закладаю на зберігання. Тримати їх слід у коробках з отворами, через які вільно циркулює повітря. оптимальна температура – 12-14 градусів. За таких умов продукція не псується протягом 2-3 місяців.
Валентина Гончаренко, с. Степове Миколаївської обл.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чим корисні цитрусові.
23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…
За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…
Тисячі українців виявилися далеко від своїх будинків через війну. Що робити з комунальними платежами, якщо…