Коли помаранчеві чехлики втратять свій колір і пожовтіють, а навколо буде поширюватися приємний аромат – час збирати урожай.
Виходжу на грядку через кожні 3-4 дні. Збирати врожай потрібно в суху погоду, адже вологі «корали» швидко псуються. Беру ягоди не тільки з пагонів, а й ті, що впали на землю, не переживайте, вони не втрачають своїх якостей навіть після 10-денного лежання на землі.
Частину овочів використовую для поточних потреб, а решту закладаю на зберігання. Тримати їх слід у коробках з отворами, через які вільно циркулює повітря. оптимальна температура – 12-14 градусів. За таких умов продукція не псується протягом 2-3 місяців.
Валентина Гончаренко, с. Степове Миколаївської обл.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чим корисні цитрусові.
Попри офіційно оголошений старт опалювального сезону, багато українців продовжують залишатися в холодних квартирах. Часто батареї…
Цими вихідними низка регіонів України опиниться під впливом циклону та атмосферних фронтів: очікується мокрий сніг…
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Досвідчені городники відкрили осінню “секретну зброю” для родючої грядки після картоплі. Обо'язково зробіть це —…
Цей святковий сирник — ідеальне поєднання повітряної сирної маси, ніжного тіста та ароматних сухофруктів. Обов'язковий…
Полікарбонат — міцний матеріал, але навіть він потребує захисту від снігових навантажень, перепадів температур та…