Коли помаранчеві чехлики втратять свій колір і пожовтіють, а навколо буде поширюватися приємний аромат – час збирати урожай.
Виходжу на грядку через кожні 3-4 дні. Збирати врожай потрібно в суху погоду, адже вологі «корали» швидко псуються. Беру ягоди не тільки з пагонів, а й ті, що впали на землю, не переживайте, вони не втрачають своїх якостей навіть після 10-денного лежання на землі.
Частину овочів використовую для поточних потреб, а решту закладаю на зберігання. Тримати їх слід у коробках з отворами, через які вільно циркулює повітря. оптимальна температура – 12-14 градусів. За таких умов продукція не псується протягом 2-3 місяців.
Валентина Гончаренко, с. Степове Миколаївської обл.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чим корисні цитрусові.
Неправильно обрана сіль здатна зіпсувати всю зимову заготівлю. Дізнайтесь, яку сіль не варто використовувати.
Мінімальний страховий стаж, який дозволяє українцям вийти на пенсію, становить 15 років. А що робити…
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…