Цей торт не потребує духовки та складається з доступних інгредієнтів — лише желе, сметанний крем і хрусткі коржі. Найкращий варіант десерту, задля приготування якого не потрібно годинами стояти на кухні!
Раніше ми розповідали, як приготувати торт «Поліно» за 30 хвилин: найпростіший «лінивий» рецепт.
Інгредієнти
- Желе з різними смаками (найкраще – різних кольорів) – 3 пакетики по 80 г
- Гаряча вода – 1100 г
- Сметана 15% – 700 г
- Цукрова пудра – 100 г
- Желатин – 25 г
- Вафлі – 50 г
Приготування
1. Желе з пакетиків насипаємо в різний посуд, заливаємо кожне 350 мл води, перемішуємо і даємо йому повністю застигнути. Готове желе нарізаємо кубиками.
2. Желатин замочуємо у 50 мл холодної води на 10 хвилин. Потім нагріваємо його на водяній бані або в мікрохвильовці, поки він повністю не розчиниться.
4. У мисці змішуємо сметану з цукровою пудрою, додаємо розчинений желатин і ретельно перемішуємо.
5. Кладемо вафельний корж на дно роз’ємної форми й викладаємо шар крему з желе. Повторюємо шари, чергуючи вафельні коржі та крем. Верхній шар залишажмо кремовим та посипаємо його вафельною крихтою.
6. Відправляємо торт у холодильник на 4-5 годин або на ніч, щоб він добре застиг.
Вас також можуть зацікавити новини:









