Торт «Бите скло»: готуємо улюблений десерт з вафельними коржами

Этот материал также доступен на русском языке

Легкий, яскравий і напрочуд простий — цей торт без випічки з желе та вафельних коржів стане фаворитом і для прийому гостей, і для сімейного чаювання.

Цей торт не потребує духовки та складається з доступних інгредієнтів — лише желе, сметанний крем і хрусткі коржі. Найкращий варіант десерту, задля приготування якого не потрібно годинами стояти на кухні!

Раніше ми розповідали, як приготувати торт «Поліно» за 30 хвилин: найпростіший «лінивий» рецепт.

Інгредієнти

  • Желе з різними смаками (найкраще – різних кольорів) – 3 пакетики по 80 г
  • Гаряча вода – 1100 г
  • Сметана 15% – 700 г
  • Цукрова пудра – 100 г
  • Желатин – 25 г
  • Вафлі – 50 г

Приготування

1. Желе з пакетиків насипаємо в різний посуд, заливаємо кожне 350 мл води, перемішуємо і даємо йому повністю застигнути. Готове желе нарізаємо кубиками.
2. Желатин замочуємо у 50 мл холодної води на 10 хвилин. Потім нагріваємо його на водяній бані або в мікрохвильовці, поки він повністю не розчиниться.
4. У мисці змішуємо сметану з цукровою пудрою, додаємо розчинений желатин і ретельно перемішуємо.
5. Кладемо вафельний корж на дно роз’ємної форми й викладаємо шар крему з желе. Повторюємо шари, чергуючи вафельні коржі та крем. Верхній шар залишажмо кремовим та посипаємо його вафельною крихтою.
6. Відправляємо торт у холодильник на 4-5 годин або на ніч, щоб він добре застиг.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?