Навіть під час посту можна тішити себе солодким: пісний шоколадний торт готується з доступних інгредієнтів і виходить напрочуд ароматним та м’яким. Переконайтесь у цьому самі!
Раніше ми розповідали, як приготувати торт «Поліно» за 30 хвилин: найпростіший «лінивий» рецепт.
Інгредієнти
- Борошно пшеничне — 200 г
- Соняшникова олія — 0,5 склянки
- Цукор-пісок — 1 склянка
- Розпушувач — 1 ст. л.
- Вода — 250 мл
- Какао-порошок — 3 ст. л.
Приготування
- У мисці змішуємо просіяне борошно, какао-порошок, цукор і розпушувач для тіста.
- В окремій мисці змішуємо воду і соняшникову олію.
- Змішуємо сухі і рідкі інгредієнти між собою.
- За консистенцією тісто має бути, як густа сметана.
- Форму застеляємо пекарським папером, у неї викладаємо тісто.
- Запікаємо шоколадний торт у духовці, розігрітій до 180 градусів, 45–50 хвилин. За бажанням перед подачею поливаємо торт глазур’ю або варенням.
Вас також можуть зацікавити новини:









