Навіть початківці впораються з цим рецептом: торт готується швидко, не потребує складних технік і виходить напрочуд смачним. Обов’язково спробуйте!
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніший торт “Пташине молоко” без випічки.
Інгредієнти
- листове бездріжджове тісто — 500 г
Для крему:
- вершкове масло — 200 г
- варене згущене молоко — 250 г
- вершковий крем-сир — 175 г
- кунжут — 2 ст. ложки
Приготування
- Листкове тісто розморозьте так, як указано на упаковці.
- Наріжте тісто на смужки шириною 2 см і довжиною 30 см (або як дозволяє розмір тіста). Викладіть на деко, застелене папером для випічки.
- Випікайте у розігрітій до 220 °C духовці 10–15 хвилин. Остудіть повністю.
- Готуємо крем. Важливо, щоб всі інгредієнти ьули кімнатної температури. Спочатку збийте вершкове масло до побіління, додавайте згущенку по ложці, а в кінці вмішайте крем-сир.
- Збираємо торт. Розстеліть харчову плівку в кілька шарів. На край нанесіть трохи крему і викладіть 4–5 паличок, змастіть кремом, присипте кунжутом. Потім знову — палички, крем і кунжут, поки все не закінчиться. 4–5 паличок залиште для декору.
- Сформуйте поліно, допомагаючи собі плівкою. Краї плівки щільно закрутіть, як цукерку. Поставте в холодильник на 12 годин.
- Зніміть плівку, присипте крихтою з паличок, наріжте та подавайте.
Вас також можуть зацікавити новини:









