Якщо додати до капусти гарбуз і м’яко обсмажену цибулю, смак стане багатшим, м’якшим і набуде легкої солодкості, яка чудово поєднується з кислинкою капусти. Така начинка добре тримає форму і робить пиріжки особливо соковитими.
Вам буде цікаво: Найсмачніша квашена капуста за 24 години: простий рецепт
Що додати до начинки з квашеної капусти?
Додайте гарбуз і смажену цибулю — начинка стане м’якою і ароматною.
Потрібно
-
квашена капуста – 100 г
-
гарбуз — 200 г
-
цибулина — 1 шт.
- олія – 1 ст. л.
-
вода – близько 100 мл
-
чорний перець — за бажанням
Як готувати начинку
-
Обсмажте цибулю.
Цибулю дрібно наріжте і злегка обсмажте на рослинній олії. -
Додайте капусту, тушкуйте близько 10 хвилин, помішуючи.
-
Додайте гарбуз.
Всипте натертий гарбуз, Додайте трохи води, перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте ще 15 хвилин до м’якості.
Начинка готова – вона виходить яскравою, ароматною і відмінно підходить для пиріжків будь-якої форми.
Читайте також:









