Любите пиріжки з капустою – тоді додайте в начинку цей інгредієнт і вони будуть ще смачніші

Этот материал также доступен на русском языке

капуста тушеная
Пиріжки з квашеною капустою - один із найулюбленіших домашніх варіантів випічки. Але є простий спосіб зробити начинку ще смачнішою та ніжнішою. Ось що додають досвідчені господарки.

Якщо додати до капусти гарбуз і м’яко обсмажену цибулю, смак стане багатшим, м’якшим і набуде легкої солодкості, яка чудово поєднується з кислинкою капусти. Така начинка добре тримає форму і робить пиріжки особливо соковитими.

Вам буде цікаво:  Найсмачніша квашена капуста за 24 години: простий рецепт

Що додати до начинки з квашеної капусти?

Додайте гарбуз і смажену цибулю — начинка стане м’якою і ароматною.

Потрібно

  • квашена капуста – 100 г

  • гарбуз — 200 г

  • цибулина — 1 шт.

  • олія – ​​1 ст. л.
  • вода – близько 100 мл

  • чорний перець — за бажанням

Як готувати начинку

  1. Обсмажте цибулю.
    Цибулю дрібно наріжте і злегка обсмажте на рослинній олії.

  2. Додайте капусту, тушкуйте близько 10 хвилин, помішуючи.

  3. Додайте гарбуз.
    Всипте натертий гарбуз, Додайте трохи води, перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте ще 15 хвилин до м’якості.

Начинка готова – вона виходить яскравою, ароматною і відмінно підходить для пиріжків будь-якої форми.

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?