Ці пісні котлети з картоплі та горіхів мають настільки насичений смак, що багато хто навіть не помічає, що в них немає м’яса. Обов’язково спробуйте цей рецепт!
Раніше ми розповідали, як приготувати котлети з цвітної капусти.
Інгредієнти
- Волоські горіхи —200 г
- Картопля — 200 г
- Цибуля жовта ріпчаста — 1 шт.
- Панірувальні сухарі — 50 г
- Олія соняшникова — 50 мл
- Часник — 4 зубчики
- Сіль — 1 ч. л.
- Перець чорний мелений — 0.5 ч. л.
- Коріандр мелений — 1 ч. л.
- Мускатний горіх — 2 г
Приготування
- Картоплю чистимо, тремо на дрібній тертці й відтискаємо сік.
- Горіхи подрібнюємо у блендері до крихти. Велику цибулю і часник чистимо та подрібнюємо у блендері.
- У мисці змішуємо картоплю, горіхи, цибулю й часник. Додаємо сіль, перець, приправи і добре вимішуємо масу до однорідності. Формуємо круглі котлетки.
- На тарілку насипаємо панірувальні сухарі й обкачуємо в них котлети. Розігріваємо сковороду з олією і на середньому вогні смажимо котлети до рум’яної скоринки з кожного боку.
Вас також можуть зацікавити новини:









