Пісні котлети з картоплі та горіхів, які не відрізнити від м’ясних: простий рецепт

Этот материал также доступен на русском языке

пісні котлети з картоплі і горіхів
Картопля та горіхи — ідеальне поєднання для пісних котлет, які виходять ситними й надзвичайно смачними.

Ці пісні котлети з картоплі та горіхів мають настільки насичений смак, що багато хто навіть не помічає, що в них немає м’яса. Обов’язково спробуйте цей рецепт!

Раніше ми розповідали, як приготувати котлети з цвітної капусти.

Інгредієнти

  • Волоські горіхи —200 г
  • Картопля — 200 г
  • Цибуля жовта ріпчаста — 1 шт.
  • Панірувальні сухарі — 50 г
  • Олія соняшникова — 50 мл
  • Часник — 4 зубчики
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений — 0.5 ч. л.
  • Коріандр мелений — 1 ч. л.
  • Мускатний горіх — 2 г

Приготування

  1. Картоплю чистимо, тремо на дрібній тертці й відтискаємо сік.
  2. Горіхи подрібнюємо у блендері до крихти. Велику цибулю і часник чистимо та подрібнюємо у блендері.
  3. У мисці змішуємо картоплю, горіхи, цибулю й часник. Додаємо сіль, перець, приправи і добре вимішуємо масу до однорідності. Формуємо круглі котлетки.
  4. На тарілку насипаємо панірувальні сухарі й обкачуємо в них котлети. Розігріваємо сковороду з олією і на середньому вогні смажимо котлети до рум’яної скоринки з кожного боку.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?