Оранжеві морквяні рулетики з начинкою: простий рецепт оригінальної святкової закуски

Этот материал также доступен на русском языке

морквяні рулети
Морквяні рулети з ніжною начинкою готуються швидко, виглядають оригінально й смакуватимуть усім!

Ці морквяні рулети виглядають оригінально, а готуються дуже легко. А ще — вони надзвичайно смачні. Це чудовий спосіб урізноманітнити як святкове, так і щоденне меню.

Раніше ми розповідали, як приготувати «Оселедець під шубою» у млинцях.

Інгредієнти

  • морква (очищена та натерта) — 600 г
  • яйця — 5 шт.
  • вершковий сир — 300 г
  • консервований тунець — 1 банка
  • кріп — пучок
  • сіль і перець
  • олія та вершкове масло для обсмажування

Приготування

  1. Натріть моркву на дрібну тертку, обсмажте її на олії з додаванням шматочка вершкового масла до м’якості. Додайте сіль і перецью Після цього перекладіть моркву на тарілку і дайте їй охолонути до кімнатної температури.
  2. Відокремте жовтки від білків. Додайте жовтки до охолодженої моркви і перемішайте.
  3. Тим часом білки збийте до стійкої, пишної піни. Дуже обережно, у два етапи, введіть морквяну суміш у збиті білки, використовуючи лопатку.
  4. Викладіть морквяне тісто на пергамент, розподіліть його рівномірно і випікайте 15 хвилин у духовці, розігрітій до 180°C. Після випікання дайте “бісквіту” охолонути 10 хвилин.
  5. Змішайте вершковий сир із дрібно нарізаним кропом.
  6. Перекладіть випечений бісквіт на харчову плівку, зніміть пергамент. Розподіліть вершковий сир із зеленню поверх бісквіта, а зверху викладіть помʼятий виделкою консервований тунець.
  7. Акуратно загорніть усе в рулет, зафіксуйте харчовою плівкою і поставте настоятися в холодильник на 40–60 хвилин. Після цього наріжте рулети шматочками.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?