Коли немає часу на довге випікання, лаваш і яблука врятують ситуацію: готуємо швидкий пиріг всього за кілька хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніший торт “Пташине молоко” без випічки.
Інгредієнти
- яблука – 800 г
- яйця – 5 шт.
- цукор – 150 г
- вершкове масло – 50 г
- сметана – 200 г
- цукрова пудра – 50 г
- лаваш – 1 шт.
- ванільний цукор – 1 пакетик
Приготування
- Якщо яблука молоді – шкірку не знімайте. В іншому разі – очистіть фрукти від шкірки. Наріжте тонкими часточками.
- Розігрійте сковорідку з вершковим маслом, додайте цукор. Помішуйте на середньому вогні пару хвилин.
- Додайте яблука і готуйте приблизно 5 хвилин, при цьому помішуючи. Яблука повинні стати м’якими, але при цьому залишитися цілими часточками.
- Візьміть форму, щоб не протікала, можна скляну або силіконову. Змастіть її вершковим маслом.
- Лаваш поріжте на квадрати й укладіть у форму.
- Висипте яблучну начинку і накрийте зверху порізаним квадратами лавашем.
- Збийте яйця зі сметаною, цукровою пудрою і ванільним цукром – залийте цією сумішшю пиріш.
- Відправте пиріг випікатися в розігріту до 180–200 градусів на 10–15 хвилин. Як тільки заливка схопиться і підрум’яниться – пиріг готовий.
Вас також можуть зацікавити новини:







