На пенсії - Живемо!

М’ясо і риба ще ніколи не були такими смачними: готуємо оригінальний домашній соус

Этот материал также доступен на русском языке

Доповніть м'ясо і рибу оригінальним ягідним соусом, завдяки якому звичні страви стануть ще смачнішими.

Варто трохи змінити рецепт – і звичні страви заграють новими відтінками смаків. Переконайтеся в цьому, доповнивши м’ясні чи рибні страви оригінальним ожиновим соусом.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачну та корисну домашню ковбасу.

Інгредієнти

  • ожина – 0,5 кг
  • часник – 5 зубчиків
  • мелений червоний перець – 10 г
  • кінза – 1 пучок
  • сіль

Приготування

1. Щоб приготувати ожиновий соус, ягоди перемиваємо й викладаємо на друшлаг, щоб стекла вода.
2. Перетираємо ягоди через дрібне сито, щоб позбутися кісточок.
3. Часник розтираємо з червоним перцем і сіллю.
4. Додаємо рублену кінзу.
5. Змішуємо ягідне пюре зі спеціями. Соус із ожини готовий!

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?