На пенсії - Живемо!

Фінський вінегрет: нова версія улюбленого салату

Этот материал также доступен на русском языке

винегрет
Спробуйте фінський вінегрет – скандинавську інтерпретацію відомого салату із цікавим поєднанням інгредієнтів.

Ключові тези:

  • Фінський вінегрет – ситний та оригінальний салат на основі класичного вінегрету, доповнений яйцями, яблуком та оселедцем.
  • Ідеальне поєднання варених овочів, філе оселедця та маринованих огірків створює насичений смак, а заправка зі сметани чи майонезу надає салату кремової текстури.
  • Фінський вінегрет відмінно підійде як закуска на свято або як самостійна страва у будні.

Фінський вінегрет

Фінський вінегрет відрізняється від звичного нам — він ситніший і пікантніший. У його складі — яйця, філе оселедця та зелене яблуко, а як заправка — сметана або майонез. Підходить як для закуски, так і як повноцінна страва.

Інгредієнти

  • варена картопля – 3 шт.,
  • варена морква – 1 шт.,
  • варений буряк – 2 шт.,
  • цибуля – 1 шт.,
  • філе оселедця – 300 г,
  • яйця (зварені круто) – 4 шт.,
  • мариновані огірки – 2 шт.,
  • кисле зелене яблуко – 1 шт.,
  • олія – ​​1 столова ложка,
  • сметана або майонез – 4 столові ложки,
  • зелена цибуля – за смаком.

Приготування

  1. Порізати буряки великими кубиками і залити столовою ложкою олії.
  2. Цибулю нарізати кубиками і залити водою на 10 хвилин, щоб пішла гіркота.
  3. Всі інші продукти нарізати кубиками та змішати в одній мисці.
  4. Додати буряк і віджатий від води цибулю.
  5. Заправити салат сметаною чи майонезом.

Перед подачею посипати рубаною зеленню.

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?