«Київський торт» без випікання: готуємо легендарний десерт максимально швидко

Этот материал также доступен на русском языке

Київський торт без випікання
Класичний рецепт потребує багато часу й терпіння, але є й легший шлях. Достатньо кількох інгредієнтів – і ви отримаєте улюблений десерт без зайвих клопотів.

Хочете приготувати культовий торт вдома, але не маєте часу на випікання коржів? Спробуйте спрощений рецепт. Смак нічим не відрізняється від оригінального!

Раніше ми розповідали, як приготувати лінивий «Сметанник» за 20 хвилин.

Інгредієнти

  • Печиво безе – 400 г
  • Масло вершкове – 200 г
  • Згущене молоко – 440 г
  • Волоські горіхи – за смаком

Приготування

  1. Вершкове масло та згущене молоко витримуємо за кімнатної температури близько години, масло має стати м’яким.
  2. На м’яке масло виливаємо згущене молоко та ретельно розмішуємо. Збивати не потрібно, лише доводимо масу до однорідної консистенції. Якщо використовуємо коньяк, то вливаємо його зараз і розмішуємо.
  3. Форму для торта застеляємо харчовою поліетиленовою плівкою так, щоб вона звисала через край.
  4. Викладаємо одним шаром щільно ціле печиво та заповнюємо порожнини наламаними шматочками. Виливаємо половину крему, розрівнюємо.
  5. Викладаємо другий шар печива, також заповнюючи всі порожнини. Заливаємо рештою крему, розрівнюємо його. Трохи струшуємо форму зі сторони в сторону, щоб крем розподілився поміж печивом.
  6. Накриваємо торт чистим поліетиленовим пакетом та руками рівномірно утрамбовуємо масу. Ставимо торт у холодильник не менш ніж на 2 години.
  7. Дістаємо застиглий торт із холодильника, викладаємо на блюдо, знімаємо поліетилен, посипаємо подрібненим печивом або горіхами.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?