Цей рецепт маринованих грибів із болгарським перцем стане у пригоді кожному, хто цінує швидкість приготування й неповторний смак. Її точно оцінять і ваша сім’я, і гості!
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачнішу квашену капусту за 24 години.
Інгредієнти
- печериці – 500 г
- червоний болгарський перець – 2 шт.
- олія рослинна – 75 мл
- часник – 6 зубчиків
- кріп – 5-6 гілочок
- мед – 1 ч. ложка
- яблучний оцет – 3 ст. ложки
- сіль – 1 ч. ложка
- чорний перець – 5-6 горошин
Приготування
-
Гриби помийте та поріжте на частини. Перець поріжте тонкою соломкою. Також поріжте дрібно кріп і часник.
-
У сковороді розігрійте олію, покладіть порізаний перець і смажте на середньому вогні до м’якості (хвилин 7–10).
-
Додайте до перцю гриби. Посоліть.
-
Влийте оцет і мед, додайте горошини чорного перцю. Перемішайте і тушкуйте все 2–3 хвилини.
-
Наприкінці додайте часник і кріп, накрийте сковорідку кришкою і залиште так до повного охолодження.
-
Щойно гриби повністю охолонуть, перекладіть їх у скляні банки (або іншу ємність) і поставте в холодильник на вісім годин.
Вас також можуть зацікавити новини: