Ця закуска стане хітом будь-якого застілля: маринуємо гриби з болгарським перцем

Этот материал также доступен на русском языке

мариновані гриби з болгарським перцем
Ці гриби готуються дуже просто й швидко, мають яскравий смак і стануть чудовим доповненням до святкового столу.

Цей рецепт маринованих грибів із болгарським перцем стане у пригоді кожному, хто цінує швидкість приготування й неповторний смак. Її точно оцінять і ваша сім’я, і гості!

Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачнішу квашену капусту за 24 години.

Інгредієнти

  • печериці – 500 г
  • червоний болгарський перець – 2 шт.
  • олія рослинна – 75 мл
  • часник – 6 зубчиків
  • кріп – 5-6 гілочок
  • мед – 1 ч. ложка
  • яблучний оцет – 3 ст. ложки
  • сіль – 1 ч. ложка
  • чорний перець – 5-6 горошин

Приготування

  1. Гриби помийте та поріжте на частини. Перець поріжте тонкою соломкою. Також поріжте дрібно кріп і часник.

  2. У сковороді розігрійте олію, покладіть порізаний перець і смажте на середньому вогні до м’якості (хвилин 7–10).

  3. Додайте до перцю гриби. Посоліть.

  4. Влийте оцет і мед, додайте горошини чорного перцю. Перемішайте і тушкуйте все 2–3 хвилини.

  5. Наприкінці додайте часник і кріп, накрийте сковорідку кришкою і залиште так до повного охолодження.

  6. Щойно гриби повністю охолонуть, перекладіть їх у скляні банки (або іншу ємність) і поставте в холодильник на вісім годин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?