Хрустка скоринка, аромат тушкованої капусти та ніжне тісто — саме таким був пиріг, який так часто готували наші бабусі. Сьогодні ми нагадаємо вам цей простий і дуже смачний рецепт.
Раніше ми розповідали, як приготувати ліниву піцу з батона.
Інгредієнти
- Олія – 50 г
- Цибуля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Капуста – 300 г
- Сіль, перець – за смаком
- Яйця – 4 шт.
- Борошно – 1 стакан
- Розпушувач – 1 чайна ложка
Приготування
1. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до золотистої скоринки.
2. Моркву натріть на великій тертці і додайте до цибулі. Обсмажте ще протягом кількох хвилин.
3. Нашинкуйте капусту, додайте до моркви і цибулі. Посоліть, поперчіть і тушкуйте протягом 15 хвилин.
4. Яйця розбийте в глибоку миску, додайте сметану, сіль і ретельно все збийте.
5. Додайте борошно і розпушувач. Замість рідке тісто
6. У скляну форму для випікання перекладіть готову капусту, залийте все тістом. За бажанням, посипте кунжутом. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: