Четвер, 21 Серпня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяНезвичайне приготування гречки: додаємо курку й запікаємо в горщиках

Незвичайне приготування гречки: додаємо курку й запікаємо в горщиках

Этот материал также доступен на русском языке
Простий набір інгредієнтів і трішки фантазії – і звична гречка перетворюється на ситну й святкову страву. Переконайтеся в цьому самі!

Якщо хочете здивувати рідних, приготуйте гречку в незвичний спосіб у порційних горщиках із куркою та овочами. Добавки такої смачної й ситної страви проситимуть усі!

Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні котлети.

Інгредієнти на 1 горщик

  • куряче філе — 100–150 г
  • гречка — 3 ст. л.
  • цибуля — 1/3 шт
  • морква — 1/3 шт
  • часник — 1 зубчик або 1 ч. л. сушеного
  • вершкове масло — 20 г
  • томатний соус — 1 ст. л.
  • сіль — за смаком
  • вода — 300 мл

Приготування

  1. Куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки.
  2. Нарізаємо цибулю і частик, а морку натираємо на велику тертку.
  3. У горщик засипаємо гречку, додаємо філе, овочі, томатний соус, сіль, заливаємо окропом.
  4. Накриваємо горщик кришкою і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті