Фаршировані баклажани – легка і ситна страва, яка чудово підійде для обіду або вечері. Смачна, ситна й дуже просто готується!
Раніше ми розповідали, як законсервувати помідори на зиму по-особливому.
Інгредієнти:
- баклажани – 2 шт
- фарш – 300 г
- солодкий перець – 1 шт
- цибуля – 1 шт
- помідор – 1 шт
- сир – 150 г
- улюблені спеції
- вода — 100 мл
- оливкова олія
Приготування
1. Баклажани і одну помідору нарізаємо кружальцями. Сир тремо на тертці.
2. Решту овочів нарізаємо кубиками й обсмажуємо з фаршем.
3. Викладаємо кружальця баклажанів у форму для запікання, смащуємо олією, посипаємо спеціями.
4. Викладаємо на кожне кружальце фарш з овочами, посипаємо сиром, знову кладемо кружальце баклажана, далі – фарш, сир, кружальця. Потім кладемо кружальце помідора і посипаємо сиром.
5. Відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: