Середа, 9 Липня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяКабачки по-корейськи: цю закуску зметуть зі стола першою

Кабачки по-корейськи: цю закуску зметуть зі стола першою

Этот материал также доступен на русском языке
Готуєте до свят чи просто хочете урізноманітнити меню? Спробуйте ці ароматні кабачки з корейськими спеціями – ця трава вразить і домашніх, і гостей.

Цей рецепт ідеально підходить для літнього столу – кабачки виходять пікантними, ароматними та хрумкими. Готуються дуже легко.

Раніше ми розповідали, як приготувати хрусткі рулетики з кабачків у паніровці: розлетяться за хвилину.

Інгредієнти

  • Кабачки молоді – 1 кг.
  • Морква – 300-400 гр.
  • Оцет 9% – 1-2 ст.л.
  • Соус соєвий – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець гострий – 0,25-0,5 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Олія – 8 ст.л.
  • Цукор-пісок – 1 ст.л.
  • Коріандр / приправа для моркви по-корейськи – 1-2 ч.л.
  • Часник – 3-4 зубчика
  • Петрушка / коріандр – за смаком
  • Кунжут – 2-3 щіпки

Приготування

  1. Очистіть морквину й промийте кабачки, натріть їх на терці для моркви по-корейськи.
  2. Додайте сіль і цукор, перемішайте. Залиште на дві години.
  3. Відтисніть і злийте зайву рідину.
  4. Посипте Очистивши морквину і промивши кабачки, натираємо їх на терці для моркви по-корейськи.
  5. Розігрійте Очистіть морквину і промийте кабачки, натріть їх на терці для моркви по-корейськи.
  6. Дістаньте цибулю і залийте киплячою олією салат. Цибуля більше не знадобиться.
  7. Добре перемішайте заготівлю, додайте соєвий соус і оцет.
  8. Вимиту зелень дрібно наріжте й посипте нею салат. Перемішайте. Затягніть посудину із заготівлею харчовою плівкою й відправте в холодильник охолоджуватися.
  9. При подачі на стіл посипте смаженим кунжутом.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні