Цей рецепт ідеально підходить для літнього столу – кабачки виходять пікантними, ароматними та хрумкими. Готуються дуже легко.
Раніше ми розповідали, як приготувати хрусткі рулетики з кабачків у паніровці: розлетяться за хвилину.
Інгредієнти
- Кабачки молоді – 1 кг.
- Морква – 300-400 гр.
- Оцет 9% – 1-2 ст.л.
- Соус соєвий – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець гострий – 0,25-0,5 ч.л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Олія – 8 ст.л.
- Цукор-пісок – 1 ст.л.
- Коріандр / приправа для моркви по-корейськи – 1-2 ч.л.
- Часник – 3-4 зубчика
- Петрушка / коріандр – за смаком
- Кунжут – 2-3 щіпки
Приготування
- Очистіть морквину й промийте кабачки, натріть їх на терці для моркви по-корейськи.
- Додайте сіль і цукор, перемішайте. Залиште на дві години.
- Відтисніть і злийте зайву рідину.
- Посипте Очистивши морквину і промивши кабачки, натираємо їх на терці для моркви по-корейськи.
- Розігрійте Очистіть морквину і промийте кабачки, натріть їх на терці для моркви по-корейськи.
- Дістаньте цибулю і залийте киплячою олією салат. Цибуля більше не знадобиться.
- Добре перемішайте заготівлю, додайте соєвий соус і оцет.
- Вимиту зелень дрібно наріжте й посипте нею салат. Перемішайте. Затягніть посудину із заготівлею харчовою плівкою й відправте в холодильник охолоджуватися.
- При подачі на стіл посипте смаженим кунжутом.
Вас також можуть зацікавити новини: