Холодний огірковий суп
Інгредієнти
- Свіжі огірки – 2 штуки,
- кефір – 500 мілілітрів,
- сметана – 100 мілілітрів,
- свіжий кріп – пучок,
- часник – 2 зубчики,
- редис – 2 штуки,
- сіль – за смаком.
Приготування
- Огірки помити, зняти шкірку, нарізати кубиками.
- Кріп помити і дрібно нарізати.
- Часник почистити і дуже дрібно подрібнити.
- У мисці змішати кефір і сметану до однорідної маси.
- Додати нарізані огірки, кріп і часник.
- Все ретельно перемішати. За бажанням додати сіль.
- Накрити миску харчовою плівкою та поставити в холодильник мінімум на 2 години для настоювання.
- Перед вживанням ще раз перемішати суп, прикрасити тонко нарізаними кружальцями редису та гілочкою свіжого кропу.
Читайте також: