Вівторок, 17 Червня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяЗметуть все до крихти за секунду: готуємо найсмачнішу намазку на хліб з...

Зметуть все до крихти за секунду: готуємо найсмачнішу намазку на хліб з горбуші

Этот материал также доступен на русском языке
Цей рецепт намазки стане вашим фаворитом: мінімум інгредієнтів – максимум смаку. Ідеально для сніданку чи швидкого перекусу.

Ця намазка з консервованої горбуші – ідеальний варіант для перекусу, святкового столу або несподіваних гостей. Готується надзвичайно просто, а смак — ніжний і вишуканий.

Раніше ми розповідали, як приготувати кекси з картоплею, кабачком і сиром.

Інгредієнти

  • Горбуша у власному соку – 1 банка
    Варені яйця – 2 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Французька гірчиця – 1 ч. л.
  • Вершковий сир – 3 ст. л.
  • Свіжий кріп – за смаком

Приготування

  1. Горбушу потрібніть за допомогою виделки й перекладіть у чашу блендера.
  2. Додайте у блендер варені яйця, часник, гірчицю та вершковий сир. перебийте до однорідності.
  3. Готову намазку перекладіть у банку для зберігання або ж одразу мастіть на хліб, звершу прикрасивши нарізаним кропом.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні