Ця намазка з консервованої горбуші – ідеальний варіант для перекусу, святкового столу або несподіваних гостей. Готується надзвичайно просто, а смак — ніжний і вишуканий.
Раніше ми розповідали, як приготувати кекси з картоплею, кабачком і сиром.
Інгредієнти
- Горбуша у власному соку – 1 банка
Варені яйця – 2 шт. - Часник – 1 зуб.
- Французька гірчиця – 1 ч. л.
- Вершковий сир – 3 ст. л.
- Свіжий кріп – за смаком
Приготування
- Горбушу потрібніть за допомогою виделки й перекладіть у чашу блендера.
- Додайте у блендер варені яйця, часник, гірчицю та вершковий сир. перебийте до однорідності.
- Готову намазку перекладіть у банку для зберігання або ж одразу мастіть на хліб, звершу прикрасивши нарізаним кропом.
Вас також можуть зацікавити новини: