Цей полуничний десерт готується усього з трьох інгредієнтів. І багато часу витрачати не потрібно. Легкий, як хмаринка, і ніжний, немов суфле – від «Полуничного захвату» у захваті будуть абсолютно всі!
Раніше ми розповідали, як приготувати полуничне морозиво з п’яти інгредієнтів.
Інгредієнти
- полуниця – 250 г
- цукор – 60 г
- яєчні білки – 2 шт.
Приготування
- Полуницю помийте, видаліть плодоніжки та поріжте невеличкими шматочками. Відправте ягоди у морозилку на дві години.
- Цукор додайте до білків і прогрійте на водяній бані. З білків повинна піти пара, а цукор повинен повністю розчинитися. Суміш повинна бути гарячою, але не обпікати.
- Подрібніть полуницю у блендері.
- Холодні білки влийте до полуниці і збивайте за допомогою міксеру протягом п’яти хвилин.
- Розкладіть десерт у креманки та прикрасьте на власний розсуд – наприклад, шматочками полуниці.
Вас також можуть зацікавити новини: