Домашній вафельний рулет – це швидкий варіант десерту, який не потребує випікання. Мінімум продуктів, просте приготування, ніжний смак – цей рулет просто тане в роті!
Раніше ми розповідали, як приготувати найпростіший і найсмачніший торт «Три склянки».
Інгредієнти:
- вафлі квадратні – 4 листи
- галаретка – 2 пачка
Крем шоколадний:
- крекер коричневий – 1 пачка
- вода – 500 мл
- какао – 50 г
- цукор – 200 г
Крем кокосовий:
- кокосова стружка – 100 г
- молоко кипʼячене – 100 мл
- цукрова пудра – 100 г
- вершкове масло – 300 г
Приготування:
- Розведіть желе гарячою водою у 300 мл води, щоб було пружніше. Розлийте у форми й відправте в холодильник застигати на кілька годин, а краще на ніч.
- Для кокосового крему нагрійте молоко й гарячим влийте його в кокосову стружку. Залиште набухати й охолоджуватися до кімнатної температури.
- Вершкове масло збийте із цукровою пудрою й додайте запарену стружку, перемішайте
- Для шоколадного крему налийте воду в сотейник, додайте цукор і какао, перемішайте й доведіть до кипіння. Додайте подрібнений крекер, перемішайте Швидко (гарячим) наносіть на вафлі, відступивши 1 см від краю.
- Дайте крему на вафлях трохи схолонути й викладіть зверху кокосовий крем. Викладіть смужкою желе й щільно загорніть у рулет. Незмащений край вафель промокніть окропом.
- Рулети відправте в холодильник мінімум на дві години.
Вас також можуть зацікавити новини: