Ніяких складних інгредієнтів чи довгих приготувань – це дуже простий рецепт домашньої ковбаси, з яким чудово впораються навіть ті, хто ніколи не готував її. Обов’язково спробуйте!
Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірне м’ясне кільце в тісті.
Інгредієнти:
- свинина – 1,5-2 кг
- шинка – 450 г
- сіль – 5 ст. л.
- перець – 2 ст. л.
- вода – 1-2 склянки
- часник – 2-3 зубчики (розчавлений)
- кишки
Приготування:
- Кишки-оболонки замочуємо на 15−20 хвилин. Добре та дуже ретельно їх промиваємо під холодною водою.
- М’ясо подрібнюємо за допомогою м’ясорубки з насадкою з великими отворами.
- Змішуємо всі інгредієнти разом і фаршируємо оболонки.
- Міцно зав’язуємо кінці та обережно викладаємо на деко.
- Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на одну – півтори години.
Вас також можуть зацікавити новини: