Субота, 19 Квітня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяНіжна, соковита, просто тане у роті: найсмачніший і найпростіший рецепт домашньої ковбаси

Ніжна, соковита, просто тане у роті: найсмачніший і найпростіший рецепт домашньої ковбаси

Этот материал также доступен на русском языке
Домашня ковбаса готується дуже просто і швидко! Не вірите? Переконайтеся в цьому самі!

Ніяких складних інгредієнтів чи довгих приготувань – це дуже простий рецепт домашньої ковбаси, з яким чудово впораються навіть ті, хто ніколи не готував її. Обов’язково спробуйте!

Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірне м’ясне кільце в тісті.

Інгредієнти:

  • свинина – 1,5-2 кг
  • шинка – 450 г
  • сіль – 5 ст. л.
  • перець – 2 ст. л.
  • вода – 1-2 склянки
  • часник – 2-3 зубчики (розчавлений)
  • кишки

Приготування:

  1. Кишки-оболонки замочуємо на 15−20 хвилин. Добре та дуже ретельно їх промиваємо під холодною водою.
  2. М’ясо подрібнюємо за допомогою м’ясорубки з насадкою з великими отворами.
  3. Змішуємо всі інгредієнти разом і фаршируємо оболонки.
  4. Міцно зав’язуємо кінці та обережно викладаємо на деко.
  5. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на одну – півтори години.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні