Які продукти краще вживати в парі?
Деякі продукти при їх поєднанні з іншими не тільки доповнюють, а й посилюють властивості кожного з них. Деякі поєднання можуть здатися вам дивними.
Мед та імбир
Поєднання імбиру з медом має ефективну протизапальну та загальнозміцнюючу дію.
Куряче м’ясо та гречка
Гречка покращує роботу травної системи, зміцнює імунітет, у ній багато вітаміну В6. А в курячому м’ясі міститься цинк, який сприяє засвоєнню цього вітаміну.
Морква та волоські горіхи
Морква багата на каротин, а волоські горіхи — на вітамін Е. Це поєднання покращує зовнішній вигляд шкіри, волосся, нігтів, а також зміцнює імунітет, позитивно впливає на пам’ять і увагу.
Інжир та молоко
В інжирі багато магнію, а молоко – джерело кальцію. Завдяки магнію кальцій засвоюється набагато ефективніше. Ця пара – ще й відмінний протизапальний засіб.
Твердий сир та петрушка
Це поєднання корисне для здоров’я кісток. У твердих сирах міститься багато цинку, а вітамін Е, який є у будь-якій зелені, посилює антиоксидантну дію цього елемента.
Читайте також: