Котлети готуються просто і виходять неймовірно смачними.
Ідеальним рецептом котлет із печінки поділилася кулінарна майстриня Ольга Рябенко.
Вам буде цікаво: Котлети будуть просто спливати соком: додайте у фарш незвичайний інгредієнт – так ви ще не готували
Печінка – це справжня скарбниця заліза, білка і життєво важливих мікроелементів. Вона сприяє покращенню кровотворення, зміцнює імунну систему та надовго дарує почуття ситості.
Така страва сподобається навіть тим, хто не є фанатом печінки.
Інгредієнти:
- Куряча печінка – 500 г
- Яйця – 2 шт.
- Кукурудзяне борошно – 2 ст. л.
- Зелена цибуля – 5 стебел
- Сіль – за смаком
- Перець – за смаком
- Сушений часник – 1 ч. л.
- Рослинна олія — для смаження
- Сметана — для подачі
Приготування:
- Промийте курячу печінку під проточною водою, ретельно видаліть плівки та наріжте на дрібні шматочки.
- Зелену цибулю помийте і дрібно наріжте, додайте її до печінки.
- В окремій мисці збийте яйця, додайте кукурудзяне борошно, сіль, перець та сушений часник. Перемішайте з печінкою та цибулею до отримання однорідної та ніжної маси.
- Нагрійте сковороду з олією. За допомогою ложки викладіть печінкову масу та обсмажуйте на середньому вогні до появи золотистої скоринки. Головне не пересмажити, інакше котлети вийдуть сухими.
- Подавайте печінкові котлети зі сметаною.
Читайте також: