П’ятниця, 21 Лютого, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяНа цьому тісті пельмені та вареники просто тануть у роті: легко ліпляться...

На цьому тісті пельмені та вареники просто тануть у роті: легко ліпляться і не розварюються

Этот материал также доступен на русском языке
Зазвичай тісто на пельмені чи вареники замішують на воді, але ми пропонуємо вам поекспериментувати. Такий рецепт вам точно сподобається.

Тісто за цим рецептом виходить надзвичайно смачним.

Читайте також: Легендарне тісто для булочок і пиріжків: повітряне і пористе — додайте таємний компонент

Інгредієнти:

  • 150 мл молока;
  • 1 яйце:
  • 0,5 ч. л. солі;
  • 1 ст.л. олії
  • 400 г борошна.

 

Приготування:

  1. У глибокій мисці з’єднайте молоко, яйце та сіль, розмішайте. Влийте олію.
  2. Просійте борошно і введіть в рідку суміш. Замісіть тісто. Воно має бути не дуже м’яким, але еластичним.
  3. Все, можна сміливо приступати до ліплення вареників або пельменів.

Тісто виходить ніжним, із молочним смаком. Але головне, що працювати із таким тістом – суцільне задоволення!

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні