Ніжне тісто, легка насолода меду та хрумка скоринка – це печиво точно варто спробувати! Дотримуйтесь простих кроків, і ви зможете насолодитися гарячим, свіжоспеченим печивом, яке не зрівняється з покупним. Не проґавте можливість порадувати себе та своїх близьких домашньою випічкою!
Читайте також: Неймовірне печиво з трьох інгредієнтів: ні борошно, ні масло не потрібні
Інгредієнти:
- 400 г борошна
- 4 ст. ложки меду
- 150 г вершкового масла
- 2 яйця
- 150 г цукру
- 1 ч. ложка розпушувача
Приготування:
- У глибоку миску вбийте яйця, додайте цукор і збийте віночком до піни, додайте розтоплений мед і розм’якшене при кімнатній температурі масло, розмішайте.
- Просійте борошно разом з розпушувачем і частинами введіть в рідку суміш, замісіть тісто. Воно виходить трохи м’яким.
- Відправте тісто в холодильник на 30 хвилин.
- Після цього за допомогою ложки набирайте необхідну кількість тіста і руками сформуйте кульки, потім їх приплюсніть.
- Печиво викладіть на лист.
- Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 10-12 хвилин.
Все, смачне та натуральне печиво готове!
Вас також можуть зацікавити ці новини: