Середа, 12 Лютого, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяНезаслужено забутий рецепт із 90-х: раніше ця страва була на кожному святковому...

Незаслужено забутий рецепт із 90-х: раніше ця страва була на кожному святковому столі

Этот материал также доступен на русском языке
Ця страва ідеально підійде і для святкового столу, і для повсякденного. Не потрібні дорогі інгредієнти. Все швидко та просто. Ваші рідні зметуть зі столу за лічені хвилини.

Ця страва була особливо популярною у 90-ті роки.

Раніше ми розповідали, як приготувати тісто для найсмачніших пиріжків.

Інгредієнти:

  • 300 г свинячо-яловичого фаршу;
  • 300 г бубликів;
  • 0,5 л молока;
  • 1 цибулина;
  • 1 яйце;
  • 100 г твердого сиру;
  • Сіль, перець – за смаком.

Приготування:

  1. Насамперед треба замочити бублики в молоці, щоб вони стали м’якими.
  2. Поки бублики «купаються», потрібно приготувати начинку. Для цього фарш потрібно поперчити, посолити, вбити яйце. І добре перемішати.
  3. Цибулю почистити, нарізати дрібними кубиками і обсмажити на сковороді з олією.
  4. Додати в м’ясний фарш цибулю і знову все ретельно перемішати.
  5. Бубліки потрібно викласти на лист, попередньо застелений пергаментним папером.
  6. На кожен бублик викласти чайною ложечкою м’ясну начинку та відправити випікатися протягом 15-20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
  7. Через цей час бублики дістати з духовки та посипати тертим сиром і відправити ще запікатися на хвилин 10.

Ідеальна закуска готова! Смачного!

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні