Здивуйте близьких та гостей дивовижною оригінальною стравою, яка внесе приємну різноманітність у ваше меню. Готується воно досить просто, а смак – просто пальчики оближеш!
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніші котлети з кільки в томаті готуються за 5 хвилин.
Інгредієнти:
Для основи:
- Фарш м’ясний – 400 г
- Петрушка свіжа – 10 г
- Гірчиця дижонська – 1 ч. ложка
Для начинки:
- Яйця курячі – 5 шт.
- Борошно пшеничне – 10 г
Для панірування:
- Яйця курячі – 2 шт.
- Сухарі панірувальні – 100 г
- Борошно пшеничне – 50 г
Для обсмажування:
Олія – 200 мл
Приготування:
- У киплячу воду покладіть яйця і варіть протягом п’яти хвилин, щоб жовток залишився рідким.
- У фарш додайте рубану петрушку та діжонську гірчицю, добре перемішайте.
- Відварені яйця обваляйте у борошні.
- Візьміть 80 г фаршу, накрийте з обох боків харчовою плівкою. За допомогою качалки розкочуємо фарш у невелике коло.
- Злегка змочіть руки водою, візьміть коржик з фаршу і покладіть у середину яйце. Укутайте яйце фаршем, акуратно надавши форму колобка.
- Обваляйте ваш колобок у борошні, зануріть у збиті яйця і обваляйте в панірувальних сухарях.
- У добре розігрітій олії обсмажте ваші колобки до золотистої скоринки.
Вас також можуть зацікавити новини: