Середа, 15 Січня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяНезвичайний делікатес на сніданок: готуємо неймовірно смачні рибні оладки

Незвичайний делікатес на сніданок: готуємо неймовірно смачні рибні оладки

Этот материал также доступен на русском языке
Втомилися від стандартних оладок? Спробуйте незвичайний рецепт із улюбленою горбушею!

Любите оладки та рибу? Чому б не об’єднати ці дві улюблені страви? Ми пропонуємо вам незвичайний рецепт, який перетворить звичайні оладки на справжній гастрономічний хіт.

Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніші деруни із секретним компонентом.

Інгредієнти (на 4 порції):

  • борошно з розпушувачем – 250 г
  • сода – 1/2 ч. л.
  • розтоплене вершкове масло – 50 г
  • сік 1/2 лимона
  • кефір – 200 мл
  • невеликий кабачок чи цукіні – 1 шт.
  • горбуша гарячого копчення – 300 г
  • олія – для смаження
  • салатне листя – для подачі
  • сіль

Приготування:

  1. Кабачок натираємо на великій тертці або нарізаємо дрібними кубиками.
  2. Половину горбуші розминаємо вилкою і змішуємо з кабачками.
  3. Просіяне борошно змішуємо з кефіром, збиваємо міксером, щоб у тесті не було грудочок.
  4. Додаємо розтоплене вершкове масло, сік лимона, соду, сіль, кабачок із рибою. Збиваємо все блендером або добре перемішуємо.
  5. Розігріваємо сковороду з олією, формуємо оладки за допомогою ложки і смажимо їх на середньому вогні по 3-4 хвилини з двох сторін до золотистого кольору.
  6. Готові оладки розкладаємо по тарілках, зверху викладаємо шматочки риби, подаємо з листям салату.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні