Суп вважається корисною стравою, яка має бути в раціоні кожної людини. В різних країнах є свої рецепти приготування цієї страви.
Мексиканський курячий суп
Мексиканська кухня екзотична, смачна та різноманітна. У ній є безліч страв, які можна швидко приготувати. У цьому вони вимагають особливих кулінарних навичок.
Інгредієнти:
- Куряче філе — 2 штуки,
- цибуля — 1 штука,
- стебло селери — 2 штуки,
- морква — 2 штуки,
- зелений перець чилі — 1 штука,
- томати очищені у власному соку — 400 грамів,
- курячий бульйон — 1,2 літра,
- картопля — 2 штуки,
- кукурудза — 1/2 склянки,
- кінза, сіль, перець — за смаком.
Приготування:
- Відварити куряче філе у підсоленій воді приблизно 20 хвилин після закипання. Нарізати кубиками відварене філе.
- Подрібнити перець чилі. Очистити і нарізати кубиками селеру, моркву та картоплю. Підготувати кукурудзу. Подрібнити кінзу.
- Розігріти оливкову олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, селеру та моркву і готувати 3-5 хвилин або до розм’якшення.
- Додати в каструлю зелений чилі, курку, помідори, сіль і перець за смаком. Перемішати все.
- Додати курячий бульйон і картоплю. Довести до кипіння. Готувати 20-25 хвилин або поки картопля не стане м’якою.
- Додати кукурудзу.
Готувати суп ще 2-3 хвилини, потім посипати кінзою і подати до столу.
Ми вже розповідали: