Любите солодке, але дотримуєтеся посту? Візьміть на замітку смачний та простий рецепт печива, яке можна їсти навіть у цей період.
Раніше ми розповідали, як приготувати ніжні молочні коржики.
Інгредієнти:
- фініки – 11 шт.
 - стиглі банани м 1-2 шт. (усього близько 200 г)
 - олія – 2 ст. л.
 - кокосова стружка – 150 г
 - борошно – 2 ст. л.
 
Приготування:
- Фініки потрібно ненадовго замочити у гарячій воді, щоб вони трохи розм’якнули.
 - Перетворіть банани на пюре за допомогою блендера.
 - Додайте до бананів фініки без кісточок і перебийте ще раз.
 - Додайте олію і перемішайте.
 - Всипте кокосову стружку та ще раз перемішайте.
 - Додайте борошно й сформуйте тісто.
 - За допомогою склянки зробіть печиво. Відправте його в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
 
Вас також можуть зацікавити новини:
							
											







