Цей рецепт – справжня знахідка для любителів печінкового торта, тільки смажити печінкові коржі не потрібно, він готується просто і швидко.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачну страву з печінки.
Інгредієнти:
- 500-600 г печінки (можна брати будь-яку);
- 2-3 цибулини;
- 2-3 моркви;
- ½ склянки молока;
- ½ склянки манної крупи;
- 3 ст. ложки сметани;
- 3 ст. ложки майонезу;
- перець та сіль – за смаком
Приготування:
- Перед початком приготування печінку ретельно промийте і видаліть всі плівки.
- До отриманої маси додайте молоко і манну крупу, ретельно все перемішайте, а потім відправте в холодильник на 60 хвилин.
- Очистіть моркву і натріть її на тертці, потім додайте до цибулі, приправте сіллю і продовжуйте смажити ще пару хвилин.
- Після того, як печінкова маса охолодилася, приправте її сіллю та перцем, добре перемішайте.
- У змащену олією форму викладіть половину смажених овочів, потім половину печінкової маси та шар сметанного соусу з майонезом.
- Повторіть весь процес: овочі, печінкову масу та ще один шар сметани з майонезом.
- Коли страва трохи охолоне, оформіть її за своїм бажанням.
Читайте також: