Понеділок, 18 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяВід шматочка цього незвичайного печінкового торта ви точно не відмовитеся: готується швидко...

Від шматочка цього незвичайного печінкового торта ви точно не відмовитеся: готується швидко та легко

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо ви цінуєте прості та смачні страви, то цей рецепт вам точно сподобається.

Цей рецепт – справжня знахідка для любителів печінкового торта, тільки смажити печінкові коржі не потрібно, він готується просто і швидко.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачну страву з печінки.

Інгредієнти:

  • 500-600 г печінки (можна брати будь-яку);
  • 2-3 цибулини;
  • 2-3 моркви;
  • ½ склянки молока;
  • ½ склянки манної крупи;
  • 3 ст. ложки сметани;
  • 3 ст. ложки майонезу;
  • перець та сіль – за смаком

Приготування:

  1. Перед початком приготування печінку ретельно промийте і видаліть всі плівки.
  2. До отриманої маси додайте молоко і манну крупу, ретельно все перемішайте, а потім відправте в холодильник на 60 хвилин.
  3. Очистіть моркву і натріть її на тертці, потім додайте до цибулі, приправте сіллю і продовжуйте смажити ще пару хвилин.
  4. Після того, як печінкова маса охолодилася, приправте її сіллю та перцем, добре перемішайте.
  5. У змащену олією форму викладіть половину смажених овочів, потім половину печінкової маси та шар сметанного соусу з майонезом.
  6. Повторіть весь процес: овочі, печінкову масу та ще один шар сметани з майонезом.
  7. Коли страва трохи охолоне, оформіть її за своїм бажанням.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні