Рецепт досить простий і з ним справиться навіть господиня без досвіду.
Раніше ми розповідали, як вибрати натуральне вершкове масло.
Інгредієнти:
- 500 г жирного сиру;
- 0,5 молока (3,2%);
- 30 г вершкового масла;
- 0,5 ч. ложки харчової соди;
- 1,5 ч. ложки солі.
Приготування:
- З’єднайте молоко, сир і соду, збийте суміш блендером.
- Відправте в каструлю, а краще в казанок, добре перемішайте і нагрівайте на повільному вогні, постійно перемішуючи.
- Як тільки сир почне плавитися, додайте сіль та вершкове масло.
- Ще варіть на повільному вогні 5-10 хвилин.
- Гарячу масу розлийте в невеликі формочки і накрийте в контакт харчовою плівкою, щоб не утворилася скоринка.
- Відправте у холодильник на ніч, а вранці насолоджуйтесь приємним смаком домашнього плавленого сиру.
Якщо хочете надати плавленому сиру додаткового смаку, можна додати часник чи улюблені спеції.
Читайте також: