Інгредієнти:
- 400 г борошно;
- 200 г цукру;
- 1 яйце;
- 100 г вершкового масла;
- 90 мл молока;
- 10 г розпушувача;
- 1 пакетик ванільного цукру.
Приготування:
- Дістаньте масло з холодильника і дайте йому час розм’якшитися. Додайте до масла цукор і збийте міксером.
- Додайте в суміш молоко, яйце, розпушувач, ванільний цукор і перемішайте.
- Просійте борошно і всипте в суміш, замісіть тісто.
- Розкачайте тісто в пласт завтовшки до 1 см. Формочками або звичайною склянкою сформуйте коржики.
- Перекладіть їх на деко, застелене пергаментним папером і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.
Читайте також: