Відбивні виходять смачними, м’якими та соковитими. І цей секретний компонент – сметана.
Раніше ми розповідали, як приготувати соковиті котлети.
Інгредієнти:
- 400 г курячого філе;
- 2 столові ложки борошна;
- 2 столові ложки сметани;
- 50 г панірувальних сухарів;
- сіль та перець за смаком;
- олія для смаження.
Приготування:
- Для початку наріжте куряче філе на кілька шматочків. Потім накрийте їх плівкою і обережно відбийте за допомогою кухонного молотка.
- Помістіть відбивні в глибоку миску, додайте туди сметану, сіль і перець і ретельно перемішайте всі інгредієнти.
- Залишіть м’ясо маринуватися приблизно на одну годину.
- В окремому посуді з’єднайте панірувальні сухарі з борошном.
- Обвалюйте кожен шматочок м’яса в цій суміші.
- Добре розігрійте сковороду з олією і викладіть підготовлені відбивні.
- Обсмажуйте їх до утворення рум’яної скоринки з обох боків.
Подавайте страву гарячою. Завдяки сметані ваші курячі відбивні стануть неймовірно ніжними і будуть просто танути у роті. Приємного апетиту!
Читайте також: